SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA CINCINNATI

Simona Halep, debut entuziasmant la Cincinnati » A trecut de Annika Beck în turul al doilea

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 09:27

Simona Halep a învins-o pe jucătoarea germană Annika Beck, în turul al doilea de la Cincinnati, în două seturi, scor 6-3/6-1.

Românca a avut nevoie de câteva game-uri pentru a-și stabiliza ritmul de joc, însă a jucat tot mai bine pe parcursul meciului, iar Annika Beck nu a găsit soluții pentru a contracara loviturile Simonei.

Halep a avut un serviciu solid și a arătat o formă fizică foarte bună, iar în cel de-al doilea set nu a mai cedat decât un singur game și a încheiat meciul în doar 55 de minute.

În partida următoare, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei dintre Daria Gavrilova și Elina Svitolina.

FINAL » Simona Halep - Annika Beck 6-3/6-1

GAME-SET-MECI! 6-1! Simona Halep se impune după o evoluție foarte sigură, contra lui Beck.

5-1! Simona este la un game de câștigarea meciului! Românca își menține ritmul de joc la un nivel înalt și nu-i lasă nicio șansă nemțoaicei. Elementul cu care Halep a impresionat până acum este serviciul.

2-1! Beck își face în cele din urmă serviciul. Simona a început foarte bine actul secund și a făcut break, pentru ca mai apoi să câștige și pe propriul serviciu. Annika Beck a câștigat cel de-al treilea game cu dificultate.

A început al doilea set!

6-3! Simona încheie primul set cu un game alb! Jocul româncei arată tot mai bine, iar Simona a reușit să închidă primul set pe propriul serviciu, fără a-i lăsa vreo șansă lui Beck.

3-2! Simona își face serviciul și trece la conducere! Halep a făcut rapid re-break, iar apoi a servit excelent pentru a trece în avantaj.  

1-2! Break pentru Annika Beck! După două prime game-uri destul de echilibrate, jucătoarea germană a profitat de greșelile Simonei și a reușit să-și fructifice prima șansă de break din acest meci. 

update

Meciul Simonei Halep va începe mai târziu decât a fost programat inițial, din cauza ploii. Organizatorii au anunțat că partidele vor fi reluate imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.

Meciul celor două va fi primul de pe arena centrală. Halep și Beck s-au mai întâlnit în trecut de 4 ori, iar trei dintre jocuri au fost câștigate de ocupanta poziției a patra în clasamentul WTA.

Meciul va fi în direct pe Dolcesport, iar învingătoarea va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Elina Svitolina și Daria Gavrilova.

Simona Halep a ajuns în 2015 până în finala acestui turneu, fiind învinsă de liderul mondial Serena Williams, scor 3-6, 6-7(5).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 August 2016, 07:40

Simona, de ce nu-ti "satisfaci" detractorii care nu pot dormi de "grija" banilor altora? De ce nu ai lasat-o pe Beck sa cistige si ea un set?

catalynn
catalynn  •  18 August 2016, 01:35
Postat de merace pe 17 August 2016, 23:55

Ca privitor de sport, cred ca dezamagirea personala cand sportivul meu favorit pierde e un mare semn de slabiciune din partea mea... Pai ce, eu ma uit la sport ca sa am satisfactie daca bate cine vreau eu?! Si daca pierde, sa ma enervez?! Sau ma uit la sport ca sa ma bucur de sport, de lupta, de spectacol, indiferent de rezultat?! Evident, daca pariezi pe cineva, si pierde, te supara ca ai pierdut bani, dar e vina ta daca iti faci fericirea cu pariuri...

Recunosc ca am o mereu o slăbiciune pt sportivii romani (nu neaparat in tenis) ... :-))Strycova a trecut de Stosur sa vedem daca Coco o trimite pe Buburuza acasa, venezueleana necâștigand vreodată un meci la acest turneu :-) Momentan ma uitam la meciul lui Nadal.

merace
merace  •  18 August 2016, 00:34

Konta e favorita cu Vekic (6-2 in setul 1), dar Stosur-Strycova e 6-6 in tiebreak...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează