SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, declaraţii măgulitoare la adresa Serenei Williams » De ce spune că îi simte lipsa

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 20:58

Simona Halep, 26 de ani, liderul din clasamentul WTA, recunoaşte că absenţa Serenei Williams, 36 de ani, din circuit a facilitat reuşita sa de a ajunge pe primul loc, dar spune că îi simte lipsa jucătoarei americane.

"Serena a pierdut multe puncte din cauza absenței din circuit, iar asta ne-a permis să ne luptăm pentru primul loc în topul WTA. Chiar îmi lipsește Serena.

Chiar dacă turneele au fost imprevizibile fără ea, a demonstrat că îi lipsește tenisul, că este ambițioasă și că încă își dorește multe. O admir pentru asta", a declarat Halep, conform championat.com.

Serena Williams, jucătoare care în acest an a dat naştere primului său copil, va reveni în circuit în 2018, la turneul de Mare Şlem de la Australian Open.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Decembrie 2017, 11:16

Frumos !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează