SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, declarații pe controversa premiilor din circuitele de bărbați și femei: "E egalitate, dar eu cred, în interior, că bărbatul e un pic peste femeie"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 20:05

Simona Halep le promite românilor că în viitor se va ocupa strict pentru a șlefui noi campioni pentru această țară, ea fiind liderul mondial WTA în acest moment.

"Eu am jucat întotdeauna pentru România. Pe viitor mă voi implica să produc campioni pentru România. Nu știu cum o voi face, dar știu că asta voi face", a declarat Halep la TV Digi Sport.

Jucătoarea noastră a vorbit și despre ce i-a transmis Ion Țiriac, însă a dezvăluit și ce și-ar dori să schimbe la ea.

"Domnul Țiriac mi-a spus că nu pot fi rea pe teren, dar mi-a spus și că nu știu cine sunt încă. Aș vrea să am 5 cm în plus la înălțime, să nu fiu așa impulsivă, să am mai multă răbdare, să nu mă critic atât de mult și să fiu deschisă la lucruri noi, chiar dacă nu țin de tenis", a adăugat Simona.

Simona a tratat și subiectul legat de premiile din tenis care sunt mai mari la băieți decât la fete: "Efortul pe care noi îl depunem e la fel ca cel al bărbaților. E adevărat că barbatul rămâne bărbat. Am ajuns la concluzia că se poate spune că e egalitate între cele două sexe, dar în interiorul meu bărbatul depășește un pic, poate și pentru că eu sunt aromâncă".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
senateo
senateo  •  02 Decembrie 2017, 06:32

Da, Simona s-a limitat sa spuna ca barbatul este peste femeie doar in interior. Totusi in turneele de Grand Slem barbatii joaca meciuri peste cele ale femeilor 3 seturi din 5.

ando89
ando89  •  01 Decembrie 2017, 22:21
Postat de ionut_adventist pe 01 Decembrie 2017, 22:09

Sunt bine, sunt patriot si am sarbatorit pana am ***

La Mulți Ani! Îți dau de la mine, că am destui:)

ionut_adventist
ionut_adventist  •  01 Decembrie 2017, 22:09
Postat de ando89 pe 01 Decembrie 2017, 21:43

Ce faci? Sper că ești bine:)

Sunt bine, sunt patriot si am sarbatorit pana am ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează