SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep despre dialogul aprins cu Cahill de la Miami: "Sper să nu se mai repete"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 19:24

Simona Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, a adus noi lămuriri cu privire la discuțiile în contradictoriu pe care le-a avut cu antrenorul său, australianul Darren Cahill, în timpul partidei cu Johanna Konta, de la Miami. 

"Dialogul n-a fost pozitiv, din punctul meu de vedere, cel puțin din partea mea. El mereu este o persoană optimistă, mă încurajează, însă eu, așa cum știți, sunt un pic negativistă. O să încerc să schimb acest lucru, îmi pare rău de ceea ce am făcut și sper să nu se mai repete.

Nu cred că a fost o ceartă. Nu am jignit pe nimeni și nu i-am reproșat absolut nimic din câte îmi amintesc eu. Poate alții au interpretat altfel situația", a declarat Simona Halep, potrivit TV Dolce Sport.

"A fost un meci foarte greu, l-am avut în mână, dar a revenit foarte bine. A fost mai bună în ziua respectivă, însă sper să-mi iau revanșa la Fed Cup.

Eu mă bucur, pentru că am văzut că pot să revin și când sunt jos, așa cum o făceam în trecut. O să lucrez din ce în ce mai mult și totul o să fie foarte bine" Simona Halep, despre partida pierdută cu Konta

Vezi și: 

Momente tensionate între Halep și Darren Cahill la Miami! Cuvinte ironice adresate de româncă

VIDEO Dialog savuros între Halep și Cahill » Discurs de mare antrenor al australianului, reacție indiferentă a româncei: "Ăsta îmi e caracterul!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  02 Aprilie 2017, 00:03

Scuzele sunt infantile, comportamentul a fost penibil Inca ceva: s-ar putea inscrie la turneele de aruncat racheta, sigur ar avea rezultate f bune. Comportamentul ei dezvaluie grave lacune in educatie, vb romanului "n-are cei 7 ani de acasa".

cj1960i
cj1960i  •  01 Aprilie 2017, 09:04

opa! au disparut laudatorii Simonei? chiar toti? articol postat ieri si inca nu a aparut macar unu cu limba scoasa dupa sezutul sau. mare minune, mare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează