SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

SIMONA HALEP, CAMPIOANĂ LA SHENZEN. Conferință de presă entuziasmantă pentru Simona Halep: "Irina a făcut iarăși asta"

Foto: Facebook/@ShenzhenOpenTennis
Foto: Facebook/@ShenzhenOpenTennis

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 17:27

Simona Halep a fost nevoită să joace finalele turneelor de simplu și de dublu de la Shenzhen în sală, din cauza ploii, dar susține că acest lucru nu a fost o problemă. La conferința de presă de după meciuri, i-a lăudat pe organizatori.

  • Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen după o finală contra Katerinei Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0.
  • Halep și Begu le-au învins pe Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova în finala de dublu de la Shenzhen, 1-6, 6-1, 10-8.

"A fost OK indoor, aici aveți dotări foarte bune și ați fost pregătiți pentru toate scenariile. Nu contează prea mult unde joc, îmi plac și arenele mari, dar și cele mici. Mi-am adus aminte de momentele de la juniori, a fost o zi minunată, mai ales că am câștigat ambele trofee", a spus Simona Halep la conferința de presă susținută după meciul de dublu.

Liderul mondial a ținut să o laude pe Irina Begu pentru jocul bun din meciurile de dublu și a afirmat că Irina are un nivel mai bun aceste meciuri.

"Mă bucur că am putut-o ajuta pe Irina și am reușit să câștigăm. Bineînțeles că ea a jucat mai bine din nou, la fel cum a făcut-o și în semifinale, dar cred că am făcut o echipă bună și am bătut două jucătoare de dublu foarte bune, ceea ce înseamnă mult", a adăugat Halep.

În ce privește viitoarele turnee la care cele două ar urma să joace împreună, Irina Begu susține că totul depinde de programul Simonei.

"Cu siguranță o să mai jucăm și la alte turnee, am jucat și la Madrid în 2017 și am ajuns până în semifinale. Depinde foarte mult de Simona, e numărul 1 WTA, e normal să se concentreze mai mult pe simplu. Eu joc mai mult dublu, iar atunci când are timp și vrea să jucăm vom încerca să o facem.

E special să joci cu o româncă, mai ales care este numărul 1 mondial. Eu și Simona ne știm de când eram niște copile. Pentru mine e mai ușor să joc cu ea, ne-am distrat foarte mult jucând la dublu",a  spus Begu la conferința de presă.

 "Australian Open e un alt turneu, nu vreau deocamdată să mă gândesc la Melbourne. Va fi greu, toată lumea vrea să câștige. Deocamdată vreau să mă bucur de acest moment, care e foarte frumos, e primul meu turneu la dublu" Simona Halep

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mircea_deca
mircea_deca  •  07 Ianuarie 2018, 13:29

bravo fetelor..............romania este cunoscuta prin fete...................

589949641156771
Mihai Mart  •  07 Ianuarie 2018, 07:43

Victorii de moral. Pana si " supertenismenul"CTP s-a bucurat !.

392122524532991
Stavar Ciocan  •  07 Ianuarie 2018, 06:44

Super!!!Felicitari.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează