SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep, după calificarea în semifinale la Roma: "Nu mă plictisesc să câștig, joc din ce în ce mai bine" ;) » Tactica prin care și-a doborât adversara

FOTO :Guliver / Getty Images
FOTO :Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 16:09

Simona Halep a avut nouă prestație excelentă în turneul de la Roma, reușind să o învingă categoric pe estona Anett Kontaveit, în două seturi, scor 6-2, 6-4. 

Românca  a declarat la finalul partidei că e extrem de mulțumită de nivelul jocului său și spune că la Roma evoluează mai bine decât la Madrid, unde a reușit să câștige turneul.

"Mă simt bine, sunt mulțumită de felul în care joc. Mă simt un pic obosită, din ce în ce mai obosită de la o zi la alta, dar victoriile mă fac să nu mă gândesc la asta și intru pe teren să fac tot ceea ce pot. La Madrid nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Aici, joc mai bine și mă simt cel mai bine din tot acest an. Trebuie însă să am grijă de corpul meu.

Nu mă plictisesc să câștig, este frumos. Astăzi a fost un meci bun dar pot să spun că puteam termina mai rapid, doar că am greșit câteva scurte, a întors, a revenit pentru câteva game-uri, este foarte puternică, a jucat foarte, foarte bine.

Am știut că dacă o să lovesc cât mai la limită o s-o deranjeze, cred că aici m-am descurcat foarte bine", a declarat Simona Halep, la conferința de presă de după meciul cu Kontaveit.

Citește și: De neoprit! Simona Halep e în semifinale la Roma, după un meci dominat categoric » Pe cine poate întâlni în penultimul act

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
maldini_1986
maldini_1986  •  19 Mai 2017, 23:32
Postat de itrobert pe 19 Mai 2017, 22:08

O poza de la meciul de azi, sau macar de anul asta ar fi fost mai potrivita...

E urata cu spume in orice poza stai calm.

itrobert
itrobert  •  19 Mai 2017, 22:08

O poza de la meciul de azi, sau macar de anul asta ar fi fost mai potrivita...

233786397008461
Florea Paun  •  19 Mai 2017, 19:45

Ce e ma ***, va dranjeaza ca nu santeti voi ? AAAAA .. voi santeti mai valoroso. Cu cat mai nuli cu atit mai rautaciosi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează