SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep, după înfrîngerea de la Madrid: "Nu îmi mai pasă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 13:37

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost eliminată surprinzător în turul I al turneului de la Madrid după ce a pierdut în fața franțuzoaicei Alize Cornet, locul 28 WTA, scor 6-7, 3-6.

După meci, românca a explicat înfrîngerea prematură și spune unde a greșit în partide cu Alize Cornet.

"Am pus prea multă presiune pe mine și de aceea nu am putut controla situația și meciul. M-am gîndit prea mult că trebuie să cîștig meciul și să repet performanța de anul trecut și am greșit.

Acum știu cum să gestionez situația și nu vreau să mă întristez pentru că am pierdut. Am învățat că trebuie să mă relaxez atunci cînd știu că am de apărat puncte importante. A fost o experiență bună. Am încercat să joc cît mai bine, dar ea a fost mai bună și a știut cum să joace momentele cheie.

Nu mai este nimic de făcut. Turneul este pierdut și trebuie să privesc înainte. Voi reveni la antrenamente, voi munci tare și voi încerca să uit de acest turneu. Cred în mine, în jocul meu și sînt de părere că practic un tenis de calitate. Nu mă îngrijorează nimic.

Acum, după această înfrîngere, nu mai simt nici o presiune. Nu îmi mai pasă de rezultate. Vreau doar să fiu relaxată pe teren și să mă bucur de tenis. Am mai făcut așa în trecut și m-am simțit bine", a declarat Simona Halep pentru site-ul live-tennis.com.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
elena2015
elena2015  •  05 Mai 2015, 21:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  05 Mai 2015, 08:47

un tenis de calitate practica si irina begu sau alexandra dulgheru, dar pentru locul doi in top parca nu ajunge...

ftwraku
ftwraku  •  04 Mai 2015, 22:03
Postat de valyomanyd pe 04 Mai 2015, 21:25

Sa o copteze pe Justin Henan ???? Tu ai impresia ca o fosta mare jucatoare e si un antrenor mare , vezi cazul Navatrilova ?! Unde spune ca a simtit ca pierd ? A spus ca se astepta sa vina si un esec, insa nu a precizat ca in meciul cu Cornet, apropo, astazi a fost eliminata in 2 seturi de Vinci...Raman la parerea ca Simona s-a batut singura si o apreciez ca ,de data asta a spus clar si raspicat, Cornet a fost mai buna, nu a mai gasit alte scuze !

ea a zis ceva normal,numai ca oamenii anormali nu au inteles...uita-te la argumentele lor....Si Serena a pierdut din primele tururi,chiar Alize Cornet a baut-o de vreo 2-3 ori.....vb. de Serena....Iar cretinii nu inteleg ca Alize Cornet ESTE PRIMA JUCATOARE A FRANTEI,vb. de Franta o tara care isi alege sportivii din 10-15 tari uneori....vb. de numarul 28 mondial,nu *** care s-a trezit din somn si a batut-o:))) se poate intampla,chiar Serena sa te numesti si sa pierzi impotriva uneia care este locul 130 in lume:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează