SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

Cum arată programul Simonei Halep în perioada următoare: "Ambele picioare sunt afectate" » Ce spune de FED Cup

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 09:13

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Sportiva noastră a vorbit despre programul din viitorul apropiat, însă n-a spus niciun lucru concret, fiind încă în dubii prezența sa la FED Cup din cauza accidentării la gleznă.

”Cât de lungă va fi vacanța mea? Nu vă zic! Meciul de Fed Cup este însă în plan. Trebuie să văd RMN-ul. Ambele picioare sunt afectate.

O să am foarte mare grijă de corpul meu. După aceea vedem. Fed Cup este în plan, dar sper să fiu bine ca să pot să joc”, a zis Simona Halep, 26 de ani, la conferința de presă.

Ce ar urma pentru Halep?

Așa cum a anunțat Stere Halep, tatăl Simonei, pentru sportiva noastră urmează aproximativ două săptămâni de pauză, după două săptămâni de concurs.

Tocmai pentru această mini-vacanță Simona Halep a ales să renunțe la turneul de la Sankt Petersburg, unde a participat anul trecut și a ajuns până în sferturile de finală. Va pierde astfel 100 de puncte.

Prima competiție la care ar putea reveni Simona este FED Cup. Președintele FRT, George Cosac, a spus că jucătoarea ar fi transmis semnale pozitive în privința prezenței la meciul cu Canada de la Cluj, din turul I al Grupei Mondiale II din 10 și 11 februarie.

Apoi sunt șanse mari să participe la turneul de la Doha, care începe pe 12 februarie și unde anul trecut n-a participat.

Citește și: 

Ai ratat finala de la Australian Open! Tot ce trebuie să știi e aici: reacții, opinii, analize + imagini de la Melbourne

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
catalynn
catalynn  •  28 Ianuarie 2018, 23:34

@adi:Acum am citit si io articolul de pe 30-0, desi informația e “pe surse” e dezamăgitor ca Buzz a spus pass primei convocări, chiar si daca sa zicem e o răzbunare prosteasca ca nu ar fi primit WC la Bucuresti ... Oricum daca Simona nu vine cred ca se va apela la Ana Bogdan in care pun mult mai multa baza decat in Sorana.

antiidioti2018
antiidioti2018  •  28 Ianuarie 2018, 23:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  28 Ianuarie 2018, 23:10

@adi: categoric prezenta / absenta la FedCup este strict pe baza de voluntariat. De unde stii ca Buzarnescu a refuzat!? Unde ai citit? Pe treizecizero?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează