SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep e gata de Turneul Campioanelor » Ce spune despre a 4-a participare consecutivă: "Asta demonstrează"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 13:11

Simona Halep, locul 1 WTA, va participa începând de duminică la Turneul Campioanelor 2017, fiind la a patra participare în competiția care adună cele mai bune 8 jucătoare ale anului.

Românca a vorbit pentru site-ul WTA despre prestația avută în 2017 și despre obiectivul pe care îl are la Turneul Campioanelor.

"Sunt mândră că m-am calificat pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor. Asta arată că am constanță în joc. Am fost în top de patru ani. Este un sentiment grozav.

Îmi place totul la Singapore. Am jucat foarte bine în 2014 (n.r. când a jucat în finala turneului și a pierdut în fața Serenei Williams). După aceea am jucat bine, nu rău, dar nu am avut șansa de a ieși din grupe. Anul acesta vreau să lupt mai mult. Poate voi avea mai mult noroc și mă voi califica în semifinale. Vreau să dau totul și vom vede ce rezultate vor fi", a spus Halep potrivit WTA.

Jucătoare prezente la WTA Finals 2017: Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Caroline Wozniacki, Jelena Ostapenko, Caroline Garcia, Venus Williams

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  17 Octombrie 2017, 17:54

Bravo, hai Simona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează