SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

Simona Halep e pusă la zid de un nume uriaș din tenis: "Jucătorii de pe locul 1 nu se comportă așa!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 12:52

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost criticată dur de Chris Evert pentru atitudinea avută la meciul  din semifinalele Indian Wells, când a pierdut cu Naomi Osaka, 3-6, 0-6.

Evert și McEnroe au criticat atitudinea avută de româncă în finalul partidei, spunând că Simona Halep trebuia să lupte mai mult.

"Jucătorii de pe locul 1 în lume nu se comportă așa pe teren. Nu a fost profesionistă. Am sperat ca Simona să țipe sau să facă ceva. Am vrut să văd că arată că-i pasă.

Uneori nu văd la ea lupta pe care o regăsesc la Venus Williams, Daria Kastkina sau alte jucătoare mari", a spus Evert, care a comentat meciul Halep - Osaka pentru ESPN, potrivit Tennis World USA.

"Ar trebui să se uite la Federer. Să vadă cum revine în meci fără să joace cel mai bun tenis. Trebuie să învețe de la el" Patrick McEnroe, fratele lui John McEnroe

18turnee de Grand Slam a câștigat Evert de-a lungul carierei

Citește și: S-a tras la sorți tabloul de la Miami: cu cine joacă Simona Halep și celelalte românce + duel-șoc în primul tur pentru Serena Williams

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
mutu57
mutu57  •  20 Martie 2018, 13:43

Apropos de sfantul Federer - in meciul cu Del Potro a vorbit mojiceste de mai multe ori cu arbitrul central, s-a certat pana si cu "hawk-eyul" si i-a tras de la 1 metru cu minge in corp lui Del Potro. Asa se poarta un campion? (Ca sa nu mai vorbim de Mc Enroe - care o critica acum pe Simona - si care, pe teren, s-a purtat golaneste de mult ori. Simona nu e o sfanta dar nici ailalti nu sunt.

ray51
ray51  •  20 Martie 2018, 10:10

Da' ce, Simona e Alexandru Macedon? E o fatuca din Constanta si atat.

maxp
maxp  •  19 Martie 2018, 22:21
Postat de duffyduck pe 19 Martie 2018, 16:44

Da, ca spectator al acestui sport, nu mai zic de "iubitori" ai sportului, preferi pe cineva care sa joace cum a facut-o del Potro aseara, impotriva unei legende care avea 17 victorii consecutive si toate recordurile in tenis, plus toata arena de partea sa. A avut "cojones" sa se agate de orice minge, inclusiv la minge de set Federer in setul 2. L-a intors de pe scaun, cerand challenge, in huiduielile intregii arene, desi avea dreptate. N-a cedat la 4-5 in decisiv, desi in fata lui era marele Federer. Cand te trezesti la 5:30 sa vezi un meci, sau mai grav, cand bati o distanta anume pana la arena si platesti un bilet, vrei sa vezi pe cineva care moare pe teren in incercarea de a castiga. Inteleg odata, de doua ori, de trei ori, de PATRU ORI ... dar la Halep mereu a fost ... "glezna", "n-am simtit mingea", "n-am intrat in joc", etc. Este pur si simplu penibil, cum sa ii raspunzi antrenorului ca n-ai de gand sa schimbi nimic in jocul tau, si sa pierzi lamentabil cu 6-0? E vorba de caracter aici, nu mai e vorba de matematica, victorii, locul WTA sau premii in dolari. Voi tot bateti apa in piua cu Kerber, care e la apusul carierei si care e la prima infrangere de asemenea maniera in ultimul an calendaristic. Halep e la a 8-a.

Comparatiile facute de tine sunt absolut rupte de realitate. Daca tot erai asa un mare apreciator al unor momente de motivatie si de lupta, nu-l dadeai exemplu pe Del Potro. Da, e frumos cand iti iese, dar Del Potro putea pierde ieri si nu mai venea nimeni sa-l dea exemplu. Si chiar putea pierde, Federer a cedat usor mingile de meci, acolo n-a avut Del Potro vreun mare merit, pur si simplu a scapat pe greselile lui Federer. De ce nu vorbeste nimeni de Coric? Pt ca n-a castigat, foarte simplu, desi el a fost de departe revelatia turneului si el s-a luptat pana la epuizare cu Federer, nu Del Potro. Ceea ce denota ca defapt multi dintre voi sunt vanatori de rezultate, de asta probabil nici n-ati remarcat faptul ca Halep n-a cedat atat de usor meciul cu Osaka, asa cum ar parea ca o arata scorul. In rest, daca e vorba de frustrari personale ca ai dat bani pe bilet, scuza-ma, e ceva ce iti asumi, unora li s-au anulat finale unde aveau bilete. Sportivii aia joaca spre 100 de meciuri pe an, nu se pot gandi tot timpul la dezamagirea spectatorului, e ceva ce ar trebui inteles. Tu mergi probabil la 2-3 meciuri pe an, poti iesi de-acolo multumit sau nu. Referitor la comparatia cu Kerber, o data ca nemtoaica nu mi se pare deloc la final de cariera (asta nu stiu de unde ai scos-o) si absolut niciun nr 1 mondial nu a patit ce a patit Kerber anul trecut, asta chiar a observat-o oricine. Ce naiba, ajunsese sa nu mai fie cap de serie in turnee intr-un an in inceput pe locul 1.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează