SPORTURI  »  TENIS  »  

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO Momentul meciului cu Svitolina în care Halep a cedat: "Ce joc aici? e un dezastru!"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 16:20

Simona Halep a pierdut în două seturi ultimul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, 3-6, 4-6 cu Elina Svitolina și a ratat calificarea în semifinale, după ce pe tot parcursul disputei a arătat o stare de nervozitate.

Tensiunea partidei s-a văzut atât în numeroasele erori neforțate ale româncei, dar și în discuțiile pe care aceasta le-a purtat cu Darren Cahill. În setul al doilea, în timp ce vorbea cu australianul, Halep a cedat și a afirmat că ceea ce se întâmplă pe teren e un "dezastru". 

"Ce joc aici? E un dezastru!", a început Halep dialogul cu Cahill, care a continuat:

D.C: Nu simți că joci mai bine?

Simt că joc...(pauză)

D.C.: Azi lucrezi mult cu picioarele, te miști mult mai bine, trebuie doar să mai reduci din greșeli din acele prime puncte ale game-urilor și vei controla meciul. Ea n-a lovit prea multe mingi câștigătoare, a intrat n teren de câteva ori, și-a asumat riscuri și a avut de câștigat. Trebuie să faci același lucru.

Nici după această intervenție nu s-au schimbat multe în jocul Simonei, pierzând și acest meci de la Turneul Campioanelor. Halep a terminat grupa pe ultimul loc, dar are în continuare șanse să termine anul pe primul loc. Calculele actualizate pentru lupta pentru poziția de lider mondial sunt aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
martinpen
martinpen  •  28 Octombrie 2017, 09:12
Postat de danieliorga2000 pe 27 Octombrie 2017, 22:33

Pai era la fel de inalta Hingis si chiar mai putin atletica. Ce sa mai spuna marea campioana Henin care dadea de pamant cu Serena ....era cu 2 cm mai mica decat Halep.

Si ce vrei sa spui cu Hingis ? A pierdut si ea, nimeni nu e invincibil, nici Serena... Halep, anul asta a avut cele mai bune rezultate din WTA, e pe locul 1. Ce ati vrea sa faca mai mult ?

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  28 Octombrie 2017, 04:54
Postat de danieliorga2000 pe 27 Octombrie 2017, 22:33

Pai era la fel de inalta Hingis si chiar mai putin atletica. Ce sa mai spuna marea campioana Henin care dadea de pamant cu Serena ....era cu 2 cm mai mica decat Halep.

Pe vremea lui Henin o batea si sora-sa !

183611228819052
Mishulescu Mihai  •  28 Octombrie 2017, 00:24

Simona are nevoie de un preparator motivational , asa cum exista in USA la sporturile de echipa. Ati vazut filmul cu Al Pacino ( Any Given Sunday ) ,antrenor la o echipa de fotbal american ? Asa ii trebuie si lui Halep , un speech motivational , in vestiar, inainte de inceperea meciului.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează