SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA WTA ROMA / SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA// VIDEO Primele cuvinte ale Simonei Halep după înfrângerea de la Roma » Ce i-a spus Elinei Svitolina și cum a răspuns aceasta

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 15:38

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a pierdut clar finala turneului de la Roma, 0-6, 4-6, cu ucraineanca Elina Svitolina, 23 de ani, locul 4 WTA. (Detalii aici)

La festivitatea de premieră, Simona Halep a părut foarte relaxată și a fost zâmbitoare, având un mesaj către Elina Svitolina și către organizatorii turneului de la Roma.

"În primul rând vrea să o felicit pe Elina. Ai jucat extraordinar toată săptămâna. Pare că aici e casa ta. Este a doua oară când joc finala aici. Nu e așa rău. Vreau ca și anul viitor să joc finala și poate voi câștiga.

Le mulțumesc celor care au participat la organizarea turneului.  Mulțumesc, Roma și Italia! E o plăcere să joc aici. Mereu mă întorc cu plăcere aici și mă bucur de fiecare meci", a declarat Simona la festivitatea de premiere.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (26)
213548945820875
Silviu Silviu  •  21 Mai 2018, 09:04

Băi nene, a cata oara pierde asta cu 6-0 un set ca nr. 1 mondial ??? m-am saturat sa mai numar...i-ati vazut voi vreodata pe Nadal, Djokovic sau Federer sa se faca de rusine in felul asta ? Atata poate sa bubuie mingea de pe fundul terenului, cand îi intra castiga cand nu pierde, e limitata rau :)) a si asta cu bubuitul merge doar la alea care nu sunt in forma sau sub locul 20 in rest n-are nici o sansa cu jocul asta predictibil. Cand vezi ca nu -ti merge bubuitul schimbi ceva nu ?dai scurte, vii la fileu, dai liftate etc. diversifici ceva dar asta nimic tot asa o tine...si cu Sarapova la fel îi dadea niste scurte de se uita Haleapa dupa ele...îsi pierdea serviciul mereu şi ea nu schimba nimic, tot jocul ala...mi-e mila de ea la cat de limitata in tenis e ! Halal locul 1!! Bine ca vine acum RG si n-o sa mai fie pe primul loc !

1prezescu
1prezescu  •  21 Mai 2018, 09:00

Nu cautati motive pentru esecul umilitor...explicatia este clara: SVITOLINA este o jucatoare mai buna ca Halep.Puneti la o parte clasamentul si vedeti jocul Elinei !A demonstrat acest lucru nu o singura data !!Poate va demonstra din nou acest lucru la RG Paris !!

idi53
idi53  •  20 Mai 2018, 22:29

Daca nu sustinem pe Simona suntem tradatori de tara? E mult prea mult!Ramneti voi patriotii care sunteti cu simona ,iar noi tradatori care o sustinem pe Sorana!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close