SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENTUL WTA

Simona Halep este dezamăgită şi renunţă! » "Nu pot să o fac" :(

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 14:55

Simona Halep a revenit în circuitul WTA după o scurtă pauză, iar în această săptămînă va juca la turneul foarte puternic de la Wuhan.

Numărul 2 mondial a vorbit despre posibilitatea să ajungă pe prima poziţie în lume, dar a recunoscut că nu poate s-o facă atît timp cît Serena Williams este în circuit:

"Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine. Serena Williams este foarte puternică şi a jucat bine la US Open, nu pot s-o depăşesc. Obiectivul meu din acest an a fost să mă calific la Turneul Campioanelor de la Singapore. Anul trecut am jucat în Turneul Campioanelor mici de la Sofia şi atunci am spus că vreau să ajung la marele Masters.

Acum, sînt fericită că am reuşit acest lucru. Este o senzaţie plăcută să te afli printre cele mai bune opt jucătoare din lume. Va fi o experienţă interesantă şi sper să mă descurc bine. Familia şi prietenii mei vor fi acolo, aşa cum au fost şi la Roland Garros. Vor fi cam 20 de persoane", a spus Halep.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
merace
merace  •  23 Septembrie 2014, 15:10

In 2013, Simona incheia anul pe locul 14. Anul acesta cred ca are toate sansele sa termine cel putin in Top 5. Asta inseamna un progres in cariera sa. Doar Serena si Sharapova au pierdut mai putine meciuri ca Simona in ultimele 12 luni, si doar Serena si Ivanovici au castigat mai multe! Simona merita sa fie in Top 3, cu prisosinta. Cine se asteapta de la ea sa castige tot, trebuie sa fie genul de om care se crede mai bun ca ea...

varanga53
varanga53  •  23 Septembrie 2014, 13:29

Sa joci asa de ...obositor , dupa ce trei sferturi din an "te-ai odihnit" , inseamna ca ori "locul 2" n-are ce cauta in primele "10" , ori n-are antrenor, ori , si una si alta !

mihaird
mihaird  •  23 Septembrie 2014, 10:59

imi pare rau dar nu e nici de locul 2. ce sa caute pe locul 1 ? locul intai trebuie sa invinga tot ce vine dupa , cum face gorila de wiliams ... clasamentul ala nu arata valoarea reala a jucatoarelor ...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează