SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep este tot mai apreciată de fanii tenisului! A fost desemnată "Cea mai populară jucătoare de tenis a anului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 12:27

Simona Halep a avut cel mai bun an din carieră, cu finală la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor şi a încheiat sezonul pe locul 3 WTA.

Site-ul oficial al WTA a desemnat-o astăzi pe româncă "Cea mai populară jucătoare din 2014", devansînd jucătoare mult mai celebre şi mai titrate. Clasamentul a fost făcut pe baze căutărilor pe site-ul WTA.

Tot pe ce acelaşi site, lovitura Simonei Halep din meciul cu Kirsten Flipkens a fost desemnată "Cea mai frumoasă lovitură a anului", iar meciul Simona Halep - Maria Şarapova a fost desemnat "Cel mai frumos meci dintr-un turneu de Grand Slam din 2014".

Top 10 Cele mai populare jucătoare de tenis din 2014:

1. Simona Halep
2. Petra Kvitova
3. Agnieszka Radwanska
4. Carolone Wozniacki
5. Angelique Kerber
6. Dominika Cibulkova
7. Ekaterina Makarova
8. Flavia Pennetta
9. AndreaPetkovic
10. Sara Errani


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
subiectiv777
subiectiv777  •  14 Decembrie 2014, 10:19

Inca o mostra de articol facut dupa ureche. Amatorismul a devenit un fel de brand GsP. De fapt clasamentul se refera la "the most clicked on player on wtatennis.com this year" iar pe site ordinea (de la locul 2 in jos) e cu totul alta.

maruska82
maruska82  •  13 Decembrie 2014, 13:08

pe site topul e cu totul altul,totusi simona este tot pe primul :) stire marca gsp

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close