SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Simona Halep explică forfaitul de la Miami: "Îmi pare rău că nu am putut să joc"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 martie 2014 00:22

Simona Halep a fost nevoită să se retragă vineri din turneul de la Miami, cu doar cîteva ore înainte de meciul cu Casey Dellacqua.

"Sînt foarte dezamăgită pentru că nu pot să joc. Cu două zile înainte de debut am fost nevoită să fac o mică operaţie la degetul mare al piciorului drept din cauza unghiei infectate. Evident că pe teren nu aveam cum să mă mişc foarte bine pentru că degetul încă este prea umflat. Nu puteam să joc cu o astfel de problemă", a spus Halep.

A cincea jucătoare a lumii a adăugat că speră să se refacă pînă la următoarele partide pe care le va disputa, la finalul lunii aprilie, în Fed Cup (19-20 aprilie) şi la turneul de la Stuttgart (21-26 aprilie).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
domnelu
domnelu  •  24 Martie 2014, 09:50
Postat de masim pe 23 Martie 2014, 13:05

AFLA CA IN TURNEUL DE LA CHARLESTON DE PE 31.03 CARE OFERA NU FOARTE MULTI BANI DAR DESTULE PUNCTE SUNT INSCRISE DEJA SERENA SI JANKOVICI DIN PRIMELE 10 SI ALTE CATEVA DIN APROPIEREA LOCULUI 10 SI EVIDENT CA VOR MAI FI SI ALTELE DUPA MIAMI ASA CA NECUNOSTINTA DE CARE ZICI TU E DE FAPT O BAGARE IN SEAMA A TA CA SA TE DAI ROTUND CA ESTIMARE CUNOSCATOR ASA CA MAI BINE STAI IN BANCA TA SI BAGATE IN SEAMA LA LUCRURI CARE NU TE DEPASESC !

Turneul de la Charleston e prea aproape tinand seama de perioada de recuperare dupa operatia de unghie incarnata. Medicii spun ca infectia poate recidiva daca degetul mare nu este ingrijit dupa operatie. Pe urma ar mai fi pe zgura turneul de la Katovice, de tip international. Din ce am inteles Simona poate participa doar la 3 astfel de turnee anual si va da prioritate celor trei unde a castigat si are de aparat puncte. Unul din ele, Budapesta s-a mutat la Bucuresti unde Simona vrea sa ne arate cat de mult ne iubeste. Si mai vrem sa o vedem la Arenele BNR in Cupa Federatiei unde cel putin una din cele 2 super sarboaice si-ar fi confirmat prezenta. Sa avem incredere in Simona si V. Ruzici!

domnelu
domnelu  •  24 Martie 2014, 08:43
Postat de braveheartro pe 23 Martie 2014, 11:07

Bute al tenisului românesc??? Bă' ej nebun? Păi fata asta nu-şi alege adversarii, joacă fix cu cine se califică în acelaşi tur cu ea. Cine a gîndita aşa e dus cu pluta şi nici n-a văzut-o jucând pe Simona. Fata asta joacă de la egal la egal cu oricare de la locul 2 mondial în jos. Cu Serena încă sunt probleme dar cine n-are probleme cu Serena?

Ia mai speriati fata! Serena nu mai este un Bau-Bau! Ce a facut anul acesta?

ion2010
ion2010  •  23 Martie 2014, 21:05

Nu o mai criticati aiurea pe Simona! S-a retras de la Miami din cauza dramei care s-a abatut asupra familiei sale! Lasati-o acum ca are nevoie de liniste! Condoleante Simona!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează