SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona Halep explică înfrîngerea cu Pennetta de la US Open: "Ploaia m-a scos din ritm"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 septembrie 2013 18:40

Simona Halep a vorbit despre înfrîngerea cu Flavia Pennetta din optimile de finală de la US Open.

"Ploaia este un dezavantaj, mai ales dacă aştepţi două-trei ore, pentru că te scoate din ritm. Pentru mine a fost un dezavantaj, dar trebuie să accept pentru că aşa este în tenis. Ştiam că voi avea un meci greu cu Pennetta, m-a mai învins de două ori în trecut. Este o jucătoare foarte bună şi a jucat un tenis foarte bun", a explicat Simona Halep.

Simona a ajuns pe locul 19 după cele patru turnee cîştigate în 2013: "Este un moment deosebit în viaţa mea pentru că am ajuns în scurt timp în top 20. Adversarele au fost de top, joacă la un nivel foarte înalt, a fost o perioadă grea pentru mine, dar în acelaşi timp foarte frumoasă pentru că am reuşit să le înving.

Acest an va rămâne unul deosebit pentru mine pentru că am reuşit să ajung la un nivel foarte înalt, bineînţeles şi pentru că 13 este numărul meu norocos. E posibil să mai urc în clasament. Mai sînt cîteva turnee, nu va fi uşor, dar eu voi face tot posibilul", a adăugat Simona Halep.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bdgeorge
bdgeorge  •  06 Septembrie 2013, 07:24

Simona a inceput anul pe 47 sineste pe 19!!! Asta e important ..ca sa intre in top 10 mai are nevoie de aproximativ 800 de puncte cum anul asta a fcaut cam 1200-1300 eu zic ca poate.. Pe 10 e Kvitova pe care Simona a batut-o cu un sec 6-2 ,6-2 la Haven un finala cu 3290 de puncte inainte sunt bartoli,wozniacki batute la fel se Simina.. Daca continua asa in 2014 cel tarziu in 2015 e in top 10.. Bafta Simina

bdgeorge
bdgeorge  •  06 Septembrie 2013, 07:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bravo ai mare dreptate... Ploaia aia chiar a fost un ghinion fantastic.. Simona era in mana cum se spune revenise senzational si avea meciul sub control clar..nu stim cum ar fii reactionat Panetta in setul 3 dar sigur setul ar fii revenit Simonei nu am nici un dubiu..de fapt asta cred ca este marea problema a Simonei intra mai greu in meci sau in turneu...ea mereunare probleme in meciurile initiale ca apoi sa joace fantastic iar in fazele superioare zici ca e masochista ii place sa inceapa de la 0-1.. Oricum a avut un an fantastic si inca mai e loc sper sa termine undeva pe locul 15-16 daca mai joaca macar o finala sigur ajunge acolo..

titidinmagura
titidinmagura  •  06 Septembrie 2013, 04:25

Felicitari pentru ce ai realizat pana acum!! Eu astept de f. multi ani ca, prin performantele sale, o noua jucatoare de tenis romanca sa faca uitat comportamentul indecent-mitocanesc al Irinei Sparlea intr-un meci cu Venus W. Si cred ca tu si cei care te antreneza veti reusi sa stergeti aceasta imensa impolitete prin rezultate ce te vor clasa in primele cinci jucatoare. E posibil!! Momentul e favorabil, pentru ca toate jucatoarele ce te devanseaza - cu exceptia Serenei W. - sunt vulnerable. DAR NU UITA: asuma-ti meritele in cazul succeselor si erorile in cazul esecurilor!! AI PIERDUT MECIUL CU F.P.. NU DIN CAUZA PLOII CI A PREA TIMPURIULUI VEDETISM.. Sanatate si succese continui!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close