SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Simona Halep face dezvăluiri despre relația cu Cahill: "Nu a vrut să mai lucreze cu mine!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 10:40

După triumful de la Madrid, Simona Halep i-a mulțumit antrenorului Darren Cahill și echipei sale.

Într-un interviu pentru WTA Insider, Halep a dezvăluit că avut un moment mai tensionat cu antrenorul Darren Cahill și că acesta a vrut să renunțe la colaborare după turneul de la Miami, în care românca a pierdut în sferturi.

"După turneul de la Miami, el nu a vrut să mai lucreze cu mine. Era supărat nu pentru că am pierdut meciul, ci pentru atitudinea mea. El simțea că am renunţat.

De atunci am început să lucrez mai mult la mentalitatea mea și la psihic. Astăzi am arătat o nouă Simona, care nu renunţă. Mă simt mândră că am reuşit să schimb totul într-un timp scurt. Acum doar vreau să rămân aşa şi să devin mai puternică. Nu vreau să pierd asta. Personalitatea mea poate fi puţin nebună pe teren.

Acum doar vreau să fiu calmă. Când sunt așa pot vedea jocul şi pot vedea ce face adversara. Pot juca un tenis mai bun. Îl admir şi îl respect pe Darren. Îi mulţumesc pentru decizia luată după Miami. A fost un şoc pentru mine şi m-am gândit doar că trebuie să schimb lucrurile", a spus Simona Halep.

Citește și: Scandal după ce Halep a ridicat trofeul la Madrid din cauza unui invitat... surpriză: "Nu avea ce să caute aici! Este inacceptabil!"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
romulus65
romulus65  •  14 Mai 2017, 15:48

S-a vazut o schimbare,este mult mai concentrata in timpul partidei. Nu am vazut-o sa zambeasca decat la finalul meciului. Felicitari simona!

gizeh
gizeh  •  14 Mai 2017, 14:51

E cea mai mare jucătoare de tenis ce are România ... restul sunt ... "românisme". Îmbunătățind serviciul,psihicul și cu puțin noroc,va veni și un GS

tanasevictor
tanasevictor  •  14 Mai 2017, 14:05

Si noi suporterii tai credem ca trebuia sa joci pastrand atitudinea pozitiva la Miami Un asemenea antrenor merita tot respectul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close