SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, felicitată de președintele WTA pentru poziția de lider

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 15:39

Simona Halep a primit felicitări din partea președintelui WTA, Steve Simon, după ce a ajuns pe primul loc în clasamentul mondial.

Simona a lăudat anagajamentul româncei, despre care afirmă că este un exemplu atât pe teren, cât și în afara lui.

"Să fii numărul 1 în clasamentul mondial WTA demonstrează dedicație și un angajament incredibil și vreau să o felicit pe Simona pentru această realizare. Simona este o sportivă exemplară, pe teren și în afara lui, iar cu acest sezon extraordinar merită un astfel de moment fantastic al carierei sale", a spus oficialul pentru site-ul WTA.

Steve Simon a ajuns la conducerea forului feminin în 2015, după ce Stacey Allaster a renunțat la funcție. Înainte de asta, Simon a condus turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante ale circuitului, pe care Halep l-a câștigat în 2015.

Simona Halep a devenit lider mondial săptămâna trecută, după ce a învins-o în semifinalele turneului WTA de la Beijing pe Jelena Ostapenko. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează