SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP / FOTO Halep în ipostaze neobișnuite » Cum se reface după turneul epuizant din Australia

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2018 18:05

Simona Halep (2 WTA) încearcă să contrazică ideea conform căreia este insuficient de activă pe rețelele de socializare. 

Halep se reface în familie după un turneu epuizant în Australia. Astăzi, Simona a încărcat mai multe fotografii pe Instastory, în care părea mai fericită ca niciodată. Într-una dintre imagini, Halep testează cu succes un filtru alături de verișorul ei. :)

Simona nu e refăcută complet după accidentarea la gleznă și poate rata meciul de Fed Cup contra Canadei: "Marţi plec la Fed Cup și am program normal. Vom vedea acolo dacă voi fi în stare să joc. Prioritatea mea este să am grijă de sănătate. Până nu o să fiu complet sănătoasă nu o să joc. Miercuri se decide. O să vorbesc cu echipa și vom decide împreună" declara Halep la Telekom Sport.

Vezi și: A fi sau a nu fi la Fed Cup » O nouă controversă marca Simona Halep? De ce n-ar trebui să riște Simona contra Canadei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează