SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP. FOTO Halep s-a pozat cu actrița favorită: "Iubesc ultimul ei film!"

FOTO: Twitter @Simona Halep
FOTO: Twitter @Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 11:15

 Simona Halep, liderul WTA a postat pe Twitter o imagine cu una dintre actrițele sale favorite, Elisabeth Shue.

  • Simona Halep - Naomi Osaka este ultimul meci al zilei de pe arena centrală, după după terminarea înfruntării dintre Daria Kasatkina și Venus Williams. 

Simona Halep profită de notorietate pentru a-și întâlni idolii. În ziua liberă dintre sfertul de finală cu Petra Martic și semifinala cu Naomi Osaka, Halep s-a întâlnit cu una dintre cele mai în vogă actrițe de la Holywood, Elisabeth Shue. 

 "A fost o adevărată onoare să o întâlnesc pe Elisabeth Shue și frumoasă ei fiică. Iubesc cel mai recent film al său, Battle of the sexes", a scris Halep în descrierea fotografiei. 

Elisabeth Shue (54 de ani) a devenit cunoscută la doar 21 de ani, pentru rolul avut în Karate Kid. Cele mai cunsocute pelicule în care a evoluat sunt Back to the Future, Leaving Las Vegas, City of Angels, Bătălia sexelor sau serialul american CSI.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close