SPORTURI  »  TENIS  »  SPONSOR

SIMONA HALEP // FOTO S-a dat de gol? Halep, surprinsă în echipamentul unei firme uriașe

FOTO: Facebook @Simona Halep
FOTO: Facebook @Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 20:46

Simona Halep (2 WTA) a fost astăzi surprinsă într-un echipament complet al celor de la Nike.

Prezentă la Cluj pentru meciul de Fed Cup dintre România și Canada, Simona Halep a fost asaltată pe aeroport de jurnaliști. În timpul declarațiilor, camerele de luat vederi au surprins vestimentația provenită sută la sută de la Nike: un tricou alb și un trening aparținând aceleiași firme. 

simona nike 93465000

Mai mult, prezentă la meciul de baschet din FIBA Europe Cup dintre CS Universitatea Cluj și Keravnos, unde a dat lovitura de începere, Halep a fost din nou surprinsă cu o bluză având însemnele Nike. În următoarele zile va anunța cu cine semnează.

"Momentan nu am nimic nou despre sponsor, dar în week-end veți avea vești despre acest subiect"
Simona Halep

Citește și: Decizie radicală a Simonei Halep: tratament revoluționar pentru a fi prezentă la Fed Cup » Primele declarații ale româncei

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
mircea_deca
mircea_deca  •  08 Februarie 2018, 16:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1403836502977073
Daniel Voinea  •  08 Februarie 2018, 09:19

Cum sa spuneti...***, ca Simona s-a dat de gol, ca purta chestii de la Nie? Dar ce vroiati? Sa stea fara sponsor? Sa va anunte pe voi prmii? Sa umble-n pielea goala? Ba!? Tara asta, numai prosti produce?!? Cum sa faci, mai apoi...comntariile de mai jos? Baa!? ***? Un copil a ajuns pe podiumul tenisului mondial!! Va furat voua ceva din buzunar...idiotilor?De ce nu ramaneti in mocila voastra, si simtiti nevoia sa va-mproscati, *** de la cur, zoaile si spumele de la gura, in mediul public? Voi, ce-ati facut, pentru voi personal!? Ca, doar nu va-ntreb, ce-ati facut, pentru tara...ca nu facti nimic. Doar trageti chiulul la scoala sau butonati telefoanele. Bine...saracii de voi, nici n-ati avea ce face, ca tutele de langa voi, stau tot pe net si...selfie-uri. Eeee...***...Simona nu a ales viata asta!! Simona a ales s-ajunga...in TOP!! P.S: BOILOR!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1403836502977073
Daniel Voinea  •  08 Februarie 2018, 09:19

Cum sa spuneti...CRETINILOR, ca Simona s-a dat de gol, ca purta chestii de la Nie? Dar ce vroiati? Sa stea fara sponsor? Sa va anunte pe voi prmii? Sa umble-n pielea goala? Ba!? Tara asta, numai prosti produce?!? Cum sa faci, mai apoi...comntariile de mai jos? Baa!? Sunteti imbecili!? Un copil a ajuns pe podiumul tenisului mondial!! Va furat voua ceva din buzunar...idiotilor?De ce nu ramaneti in mocila voastra, si simtiti nevoia sa va-mproscati, rahatul de la cur, zoaile si spumele de la gura, in mediul public? Voi, ce-ati facut, pentru voi personal!? Ca, doar nu va-ntreb, ce-ati facut, pentru tara...ca nu facti nimic. Doar trageti chiulul la scoala sau butonati telefoanele. Bine...saracii de voi, nici n-ati avea ce face, ca tutele de langa voi, stau tot pe net si...selfie-uri. Eeee...putzoilor...Simona nu a ales viata asta!! Simona a ales s-ajunga...in TOP!! P.S: BOILOR!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează