SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep, gata de meciul din "optimi": "Nu am nimic de pierdut!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 19:46

Simon Halep va juca duminică împotriva Samanthei Stosur în optimile de finală de la Roland Garros şi susţine că nu resimte presiune înaintea acestui meci. 

"Mă simt mult mai bine, nu simt presiunea, poate sunt puţin încordată când ies pe teren dar mă simt bine. Este turul patru şi nu am nimic de pierdut. Sunt pentru a doua oară în turul 4 aici, la Openul Francez, aşa că este un rezultat bun. Trebuie doar să cred că pot continua în turneu şi doar să joc meciul.

Ştiu că o să fie foarte dificil împotriva lui Sam, dar sunt aici ca să joc şi îmi voi da toată silinţa să câştig", a declarat Halep la o conferinţă de presă, conform Dolce Sport.

În turul al treilea, Simona Halep a învins-o pe  Naomi Osaka în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ceaiuri
ceaiuri  •  29 Mai 2016, 11:20

nu e o declaratie pt un eventual nr 1 wta,poate si din aceasta cauza nu o sa ajunga..astazi o sa invinga..dar urmeaza poloneza

spinoza
spinoza  •  29 Mai 2016, 09:07

La ce ora se joaca si cine transmie meciul era mai important sa spuneti!

whiteredarad
whiteredarad  •  29 Mai 2016, 09:00

In general este simplu sa comentezi, dar este mai greu sa practici , un sport. Chiar si sa nu joci la cel mai inalt nivel, daca pricepi jocul intelegi multe. De obicei comenteaza unii cu putina cunoastere a fenomenului. Campionii de tip Federer sau Williams sint unici, extrem de rari, cei ( cele) care joaca forte bine sint putini. Halep a ajuns pe locul 2, acum a mai cazut,( pe locul 6 ) dar, printre romance va fi greu de egalat, in timp. Desigur telul ei nu este turul 4, ci accederea in primele 4, daca se poate prima. Dar asta este greu, tine de multe chestii. Toti am dori-o mereu prima, dar desi are calitati formidabile, vreo 10 cm ii lipsesc, incat sa fie fizic cladita perfect. Oricum ea compenseaza prin tehnica, ambitie si o mobilitate teribila. Ii doresc succes. ii doresc si noroc, ca fara el nu ajungi sus, ii doresc sa fie sanatoasa, dar va fi din ce in ce mai greu. Ca o parere o va bate pe Samanta Stosur, va intra in a doua saptamana, ceea ce nu e putin, dar greul abia acum incepe. Succes Simona, dar si..Succes Irina ! Succes Mergea !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează