SPORTURI  »  TENIS  »  PROGRAM

SIMONA HALEP // Halep, anunț îngrijorător din cauza accidentării: "Nu știu dacă pot juca"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 10:20

 Simona Halep, numărul 1 WTA, nu exclude posibilitatea unei pauze mai mari după terminarea Australian Open, anunțând că participarea la Sankt Petersburg este sub semnul întrebării.

  • Simona Halep joacă mâine, de la ora 06:00, în sferturile de la Australian Open împotriva Karolinei Pliskova. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

"Următorul turneu din calendar ar fi trebuit să fie cel de la Sankt Petersburg, dar nu știu dacă pot juca. Cu siguranță îmi voi lua câteva zile libere la finalul Australian Open. Va trebui să verific din nou, să fac un alt RMN. Am nevoie de tratament şi de zile libere" a declarat Halep în timpul unei conferințe de presă. 

Simona Halep s-a accidentat la glezna stângă în timpul meciului din primul tur, câștigat în fața lui Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1.

Turneul de la Sankt Petersburg se dispută în perioada 29 ianuarie - 4 februarie. Simona Halep a ajuns anul trecut până în sferturile de finală, abandonând din cauza unei accidentări.

733,900 $este fondul total de premiere al turneului de la Sankt Petersburg

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
raduu1cristian
raduu1cristian  •  23 Ianuarie 2018, 16:04

***, iar ati facut angajari de la tabloide? titlu smecheresc cara sa atraga click-uri, lumera crezand ca e vorba de AO, rusine. verau sa spun RUSINE. nu stiu daca ati inteles : RUSINE RUSINE RUSINE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202925648180625
Eugen Qy  •  23 Ianuarie 2018, 14:36
Postat de dinamo_fan pe 23 Ianuarie 2018, 14:12

nic n-am zis bine ca s-a accidentat si Nadal.

Amice, iti scriu ca sa inveti CEVA ! Orice sport presupune antrenamente intense daca este facut pentrun performanta ! Dupa astfel de antrenamente , urmeaza meciuri in care sportivul vrea sa isi depaseasca limitele si de multe ori chiar reuseste ! Fortand un organism la superlativ de cateva ori la rand acesta nu mai rezista si la un moment dat cedeaza ! orice material care este supus la incercari peste limita lui de maxim CEDEAZA ! DECI :Ce ti se pare ANORMAl la faptul ca exista accidentari ! Niciunui sportiv de performanta nu ii place sa piarda , cu atat mai mult sa fie ciuca batailor , si de aia se antreneaza in exces si tinde sa isi depaseasca MEREU LIMITELE !!! ACUM AI INTELES ???

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Ianuarie 2018, 14:12
Postat de dinamo_fan pe 23 Ianuarie 2018, 13:01

daca a dus accidentarea pana in sferturi inseamna ca nu-i chiar asa de grava. va fi o scuza buna daca ia bataie. mai nou tennisul pare o competitie de accidentati, toti au cate ceva. vreun sportiv sanatos gasim ? alea la gimnastica au toate ADHD samd.

nic n-am zis bine ca s-a accidentat si Nadal.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează