SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep i-a lăsat cu gura căscată pe oficialii WTA: "S-a dus ca o tornadă în sferturile de finală"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 18:17

Site-ul oficial al WTA a comentat victoria obţinută de Simona Halep în optimile de finală de la Australian Open împotriva belgiencei Yanina Wickmayer, scor 6-4, 6-2.
"Halep s-a dus ca o tornadă în sferturi. În doar 79 de minute, Simona a reuşit 23 de lovituri cîştigătoare şi a obţinut prima ei victorie în faţa belgiencei Wickmayer.

Simona şi-a ridicat din nou nivelul în faţa unei adversare periculoase, pe care a învins-o însă în două seturi. A reuşit o lovitură cîştigătoare la fiecare trei minute şi jumătate. Cifrele sînt uimitoare", a notat site-ul oficial al WTA.

Simona Halep s-a calificat din nou în sferturi, la fel ca anul trecut. De această dată va evolua împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, a 11-a jucătoare a lumii. Simona Halep va juca împotriva rusoaicei marţi, 27 ianuarie, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ionixman
ionixman  •  26 Ianuarie 2015, 12:18

Salut! Daca ai cateva minute libere pe zi si doresti sa faci niste banuti extra te invit sa rezolvi cateva microjoburi online sau sa scrii cateva articole (care sunt destul de bine platite). Un site interesant...Inregistrare gratuita.Bonus 8$ la inregistrare. Cate 1$ pt fiecare persoana inscrisa de voi. Joburi simple care nu necesita decat maxim cateva minute (2-3) pt rezolvare. Daca detineti un blog si doriti sa postati articole si sa castigati bani din asta, atunci acesta este locul perfect. Plata pt scris articole difera , de la 3-20 $ in functie de angajator! Pt a putea face acest lucru, la inscriere selectati optiunea "detin un blog" sau trimiteti un mail pe adresa pe care o

bivumu
bivumu  •  26 Ianuarie 2015, 04:46

Imi place Halep ! Nici macar nu ma intereseaza daca invinge sau pierde. Imi place sa vad o SPORTIVA ce incearca sa-si impunga limitele cat mai sus. Asta, pt mine, e suficient. ... Despre Yanina nu stiam nimic, nu am mai vazut-o, dealtfel nu ma omor dupa tenisul de camp din cauza intinderii lui in timp, dar belgianca mi-a facut deasemenea o impresie buna! O SPORTIVA care deasemenea incearca sa se depaseasca... Asta e esenta in sport, ca si in viata. :) Restul comenteariilor despre tactica, tehnica, strategie..,etc, ma depasesc. :)

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  26 Ianuarie 2015, 03:54
Postat de titelb pe 25 Ianuarie 2015, 18:40

Invidia ti-a intunecat mintile sau singurul neuron pe car-l posezi nu are capacitatea sa retina cel putin rezultatele Simonei de la Singapore. Dupa judecata ta ar trebui sa se desfiinteze punctajele capilor de serie in toate sporturile si, de exemplu, in UEFA Champions League sa fie o grupa cu Chelsea, Bayern, Real Madrid si Manchester City si alta grupa cu Aktobe, La Fiorita, Lincoln si Valletta.

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui tu,atotstiutorule,este pe cine a batut Serena sau Maria pina acum?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează