SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep îl face pe Năstase să treacă peste interdicţia dictată de ITF: "Plec la Paris dacă ajunge în finală"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 08:55

Fostul tenismen Ilie Năstase a vorbit despre parcursul Simonei Halep la Roland Garros şi spune că dacă românca va ajunge în finală va trece peste interdicţia pe care a primit-o din partea ITF şi va lua parte din tribună la ultimul act al competiţiei pariziene. 

"Are un parcurs bun, de la Madrid a început să joace foarte bine. Mai sunt două-trei meciuri şi în forma în care este cred că are mari şanse să câştige turneul. E greu să spun ce contracandidate are, important este că ea e în formă.

Mă voi duce la Roland Garros dacă ea va ajunge în finală. Trebuie să o lăsăm să joace meciurile, a spus-o şi ea. Noi ne dorim să facem pronosticuri, dar trebuie s-o luăm încet, când va fi în finală poate putem face un pronostic despre locul 1", a declarat Năstase, conform TV Dolce Sport. 

Ilie Năstase a fost suspendat de ITF şi interzis la turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon după scandalul creat la meciul României cu Marea Britanie din FED Cup, din luna aprilie. 

Simona Halep se duelează astăzi, după ora 15:00, cu ucraineanca Elina Svitolina, pentru un loc în semifinalele turneului de la Paris.

Citeşte şi: Tot ce trebuie să știi înaintea duelului din "sferturile" de la Roland Garros dintre Halep și Svitolina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mihrp
mihrp  •  07 Iunie 2017, 09:55

Ilie, cu tot respectul, las-o pe Simona in pace, numai de un scandal nu are nevoie de un scandal acum... cred sincer ca nu i-ar face bine prezenta ta acolo langa ea, chiar daca tu consideri ca ii faci bine... Ea are nevoie de liniste si concentrare acum! In rest, poti sa faci ce vrei si cum vrei.. chiar si mergi acolo sa faci putin circ... Ca ahtiat dupa cancan, sincer mi-ar placea sa te vad certandu-te putin cu francezii si as fi de partea ta... Dar, sincer, nu o implica si pe Simona. Are o mare sansa acum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close