SPORTURI  »  TENIS  »  SĂRBĂTORITĂ

Simona Halep împlineşte astăzi 23 de ani » Site-ul WTA i-a rezervat un loc special :) Transmite-i şi tu o urare!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 13:24

Simona Halep, locul 2 în ierarhia mondială, împlineşte astăzi 23 de ani, iar WTA (Women's Tennis Association) a analizat rezultatele din ultima vreme ale româncei.
"E uluitor ca în urmă cu un an nu se afla nici măcar în top 50 WTA şi acum e pe poziţia a doua. Dar nu mai e aşa surprinzător dacă ne uităm la cum joacă. Halep a lovit lumea tenisului ca o furtună în ultimele 16 luni, cîştigînd 8 turnee WTA şi ajungînd în finala unui Grand Slam, la Roland Garros", scrie site-ul WTA.

Simona Halep va evolua luni în primul tur al turneului de la Beijing împotriva cehoaicei Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA. Cele două s-au mai întînlit o singură dată, în 2010, cînd jucătoarea româncă a pierdut.

Transmite-i şi tu o urare Simonei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
madskills
madskills  •  28 Septembrie 2014, 07:56
Postat de fangigi pe 28 Septembrie 2014, 00:41

Eu ii urez s-o bata pe sharapova si mai vedem atunci!

la ce sa o bata, ca e micuta, daca o da parte in parte cu rusoaica nu stiu daca are multe sanse. Aaaa, sau tu te referi la sportul asta, tenis? Ca aici nu o sa o bata pe aia in vecii vecilor, tinand cont ca in ultima vreme a uitat sa castige iar rusoaica joaca aproape de cel mai bun tenis al carierei. In rest ii doresc un sincer la multi ani, multa sanatate si sa ramana acolo in top. Chit ca e top 20 (mai aproape de valorea ei reala) si tot e o realizare. Sa fi intre primele jucatoare din lume nu e putin lucru.

fangigi
fangigi  •  28 Septembrie 2014, 00:41

Eu ii urez s-o bata pe sharapova si mai vedem atunci!

adrianaxin
adrianaxin  •  28 Septembrie 2014, 00:00

La multi ani ! ...sanatate , noroc, curaj si realizari dupa inima ta!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează