SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2014

Simona Halep, în topul ruşinii! Românca a fost una dintre dezamăgirile turneului de la US Open

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 12:00

Simona Halep a părăsit turneul de la US Open în turul III, fiind învinsă de croata Mirjana Lucic-Baroni, iar jurnaliştii americani au inclus-o pe româncă într-un top al ruşinii.

Constănţeanca, numărul 2 mondial, a fost inclusă de jurnaliştii americani de la Bleacher Report într-un top al jucătorilor de tenis care s-au făcut de rîs anul acesta la US Open.

Halep a primit calificativul "C-", al doilea cel mai slab după poloneza Agnieszka Radwanska, iar Maria Şarapova, jucătoarea în faţa căreia românca n-a cîştigat niciodată, este considerată tot una dintre dezamăgirile turneului, fiind notată cu "B-".

" Simona Halep era o pretendentă la titlul de la US Open şi se părea că este doar o chestiune de timp înainte să obţină primul titlu major al carierei sale. Eliminarea ei a fost un pas uriaş înapoi pentru aceasta, iar finalul de sezon îi este afectat", a scris publicaţia citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (115)
paul.o.53
paul.o.53  •  10 Septembrie 2014, 01:03
Postat de stangacila pe 09 Septembrie 2014, 20:09

1) bleacherreport e un site online nu e ziar 2) editorii de scriu acele articole ,topuri ,sunt la fel de "destepti" ca si cei de la GSP ; practic in fiecare zi o sa gasiti un editor care scrie ca X a fost o mare dezamagire iar un alt editor va scrie un alt articol ca acelasi jucator X va folosi acest ultim rezultat negativ ca o punte de lansare ,si cel mai probabil va fi un favorit al urmatorului turneu 3) Aus Open ,Roland garros ,Wimbledon si US Open ,sunt SLAMURi ;Grand Slam inseamna sa le castigi pe toate in acelasi an competitional 4) se judeca performanta jucatorilor pe un an competitional nu pe un anumit turneu, e normal sa existe fluctuatii de forma , din diverse motive

corect ce spui ; in afara de asta , am spus mai sus ca "Shame" are doua semnificatii , in cazul nostru nu este vorba de " rusine" ci de " dezamagir"e. A se vedea si Oxford Advanced Learner's Dictionary editat de Cornelsen , pag. 1164.

mihai231
mihai231  •  10 Septembrie 2014, 00:02
Postat de unico_biancorossi pe 09 Septembrie 2014, 23:38

..)) nu-ti face griji, stie ea de unde sa adune.. puncte pe bani buni..)) de la grand slamuri in nici un caz..))

fratiorul meu, imi pare atat de rau, are talent, insa nu se antreneaza....sunt mulrte de discutat....ce sa facem suntem, arabi si ne place sa plimbam limba!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Septembrie 2014, 23:38
Postat de titiduru22 pe 09 Septembrie 2014, 20:13

E nevoie de mai multe turnee la Bucuresti pentru a o mentine pe mackedoanca in top 10 !!!

..)) nu-ti face griji, stie ea de unde sa adune.. puncte pe bani buni..)) de la grand slamuri in nici un caz..))

Vezi toate comentariile (115)
Comentează