SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Simona Halep, înaintea turneului de la Miami: "Sunt bine, dar nu la fel ca anul trecut"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 21:10

Simona Halep a oferit un interviu pentru pagina de facebook a fan clubului său în care a vorbit despre turneul de la Miami, la care va participa în această săptămână. 

"Chiar mă bucur că am revenit la Miami. Am jucat destul de bine aici anul trecut și chiar mă bucur că sunt sănătoasă și pot juca iar. În 2015, în această perioadă a anului jucam bine. Avem foarte multă încredere.

Acum sunt OK, poate nu ca anul trecut, dar revin după o perioadă mai dificilă. Am avut niște luni mai grele. Am fost destul de bolnavă, dar acum mă bucur că sunt sănătoasă și mă pot antrena la cel mai înalt nivel.

Vom vedea ce va fi, eu am încredere. A fost foarte important că am câștigat câteva meciuri, pentru că nu reușeam să închid partidele.

Am făcut un turneu bun la Indian Wells, dar Serena a fost prea bună, de aceea a câștigat. Eu am prins mai multă încredere", a zis Simona Halep pentru pagina de Facebook "Simona Halep Fan Space".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
simohayha
simohayha  •  24 Martie 2016, 09:04

Succes, Simona! Credem in Steaua ta!

1041952052501755
Ilie Iulian  •  23 Martie 2016, 23:02

Saraca ! Inca mai are prosti pe care sa-i duca cu zaharelu' . La ea viata se imparte in doua: 1 prostie 2 mai multa prostie, nu ca anul trecut Vai ,vai vai ... Acum stim , la o eventuala infringere ,si va fi cu siguranta, nu s-a simtit bine.De doi ani tot pe asta o arunca : a fi bine sau nu a fi bine. Vai ,vai ,vai ...

1990rafas
1990rafas  •  23 Martie 2016, 22:17

Noi stim ca esti varza.....sint bine dar nu chiar asa ca anu trecut:)))))Banciule felicitari !......bine ai citit-o pe asta ca-i ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează