SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, încurajată şi din fotbal: "A avut parte de un accident sportiv"

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 18:06

Simona Halep a fost învinsă de Ekaterina Makarova în sferturile de finală de la Australian Open, scor 4-6, 0-6.

Înfrîngerea româncei l-a făcut pe Ciprian Marica, fotbalistul lui Konyaspor, să posteze un mesaj special pe contul său de Facebook prin care o încurajează pe Simona şi le cere fanilor ei să-i fie alături în aceste momente.

"Am citit astăzi o mulţime de opinii după meciul Simonei cu Makarova. E normal sa te bucure o victorie şi să te supere înfrîngerea. Dar la fel de normal e să-i fii alături celui care ţi-a produs atîtea bucurii.

Dragi prieteni, într-o luptă sportivă unul cîştigă şi unul pierde. Nu poţi învinge la nesfîrşit, mai ai şi zile proaste în care nu-ţi iese nimic. După o înfrîngere, cei care sînt alături de tine îţi dau energie şi forţă sa revii mai puternic.

Nimeni nu suferă mai mult decît învinsul, cel care a făcut sacrificii, a muncit enorm sa ajungă unde şi-a dorit. Dacă am fost alături de Simona la victorii, să o susţinem şi acum cînd a avut un accident sportiv! Baftă multă, Simona! Baftă multă fetelor la Fed Cup! Hai România!", a scris Ciprian Marica.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  27 Ianuarie 2015, 21:43

Cred ca accident e atunci cand Halep reuseste sa bata o jucatoare din primele 50! Sharapova de ce n-are accidente si e fara probleme in semifinala?? Ati plans in zece articole de infrangerea machedoancei iar despre victoria istorica a lui Florin Mergea in fata legendarilor frati Bryan, deabia ati pomenit! Ceva e putred in presa sportiva!

daniels7714
daniels7714  •  27 Ianuarie 2015, 20:52

va veni si randul Simonei , cu incredere si concentrare va reusi !

cristian24
cristian24  •  27 Ianuarie 2015, 20:30

E bine totusi ca are antrenor roman, asta conteaza, acum are cu cine sa vorbeasca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează