SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

Simona Halep învinsă în două seturi de Svetlana Kuzneţova în turul 2 la Stuttgart! Românca a ratat şansa revanşei cu Ana Ivanovici

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 23:32

După Sorana Cîrstea, şi Simona Halep a fost eliminată în turneul de la Stuttgart. Favorita numărul 2 a pierdut în turul 2 în faţa rusoaicei Svetlana Kuzneţova în două seturi, 7-5, 7-6 (7-4).

Jucătoarea noastră o învinsese în ultimele două meciuri pe rusoaică, iar în meciul de azi de la Stuttgart începuse bine. În primul set Simona a avut 5-2, însă Kuzneţova a revenit spectaculos şi s-a impus cu 7-5.

Nici în setul al 2-lea Simona nu s-a lăsat mai prejos, dar a irosit 3 mingi de set la 5-4. Din nou rusoaica a revenit şi s-a impus în tie-break, 7-4.

Astfel, Halep a ratat şansa revanşei cu Ana Ivanovici, care a învins-o la Cupa Fed cu 2-1. Sîrboaica s-a calificat în sferturi după ce a eliminat-o pe Georges, 2-1.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (152)
merace
merace  •  26 Aprilie 2014, 20:26
Postat de milici pe 25 Aprilie 2014, 15:26

Bine a zis Năstase că nu se mai uită la tenis femei. Halep şi Soprana sunt penibile fizic şi psihic , labile şi nevricoase , e clar că nu se pregătesc deloc. Sunt curios dacă Nasty s-a ţinut de cuvănt!

Nastase a fost cam ridicol cu acel comentariu. Probabil pariase pe Simona si era ofticat... Altfel, ca fost campion de tenis, ar trebui sa stie cat de greu e sa invingi cand toti asteapta asta de la tine...

merace
merace  •  26 Aprilie 2014, 20:24

Simona are o cariera frumoasa in fata. Momentan, este cea mai tanara jucatoare din Top 15 actual, iar din Top 20 actual, doar Sloane Stevens (17 WTA) si Eugenie Bouchard (18 WTA) sunt mai tinere ca ea. Chiar pierzand la Stuttgart, Simona pastreaza locul 5 WTA si ramane in cursa pentru Singapore (locul 5, dar ar putea fi depasita doar daca, la Stuttgart, NU ar castiga finala Maria Sharapova, ci Ana Ivanovic sau Jelena Jankovic). Succes, Simona!

domnelu
domnelu  •  25 Aprilie 2014, 18:45
Postat de butagheorghe pe 25 Aprilie 2014, 14:27

Deci nu avem voie sa spunem ce vedem ? un sportiv nu poate trai din amintiri .... din pacate jocul ei de acum nu arata de primele 10 jucatoare .....si asta nu de acum , ci dupa turneul de la doha ....in pauza asta de o luna si ceva a ei , am urmarit cateva meciuri cu ea de la sfarsitul anului trecut , mama cum juca , acuma nu mai are rabdare , greseli multe ( mai ales duble greseli , jocul la fileu slab....) , tu spui ca toata lumea o urmareste .....urmeaza trei turnee mari si late , daca nici aici nu face ceva , atunci e clar ca avem prea mari asteptari de la ea , si noi suntem de vina ...cum a avut un sfarsit de sezon mai bun , cum gata ....va fi numarul 1 , va castiga turnee de GS

Pai e clar ca aveti prea mari asteptari de la ea. Daca a avansat la locul 5 trebuie sa mearga neaparat la locul 1 ca vreti voi? Poate o sa ajunga o data, poate nu, e cea mai tanara din top 10. Poate o sa castige vreo data un Grand Slam. E curios cum aveti asteptari ca noi romanii cu numai 2500 jucatori legitimati sa aiba jucatori de locul 1 de parca ar fi la sporturi nepopulare gen popice sau scrima. La un sport popular ca fotbalul avem oare un jucator in primii 100? De aia trebuie sa ne mandrim cu ele, chiar si cu Sorana sau Niculescu. Sunt sportive de elita pe care Romania nu le merita. Are Marea Britanie asa ceva? Mai vedeam noi meciuri de tenis la televizor daca nu erau ele?

Vezi toate comentariile (152)
Comentează