SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 08:15

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în semifinale la Australian Open, după ce a trecut de Karolina Pliskova, locul 6 WTA, scor 6-3, 6-2. Este cea mai bună performanță din carieră la Antipozi!

  • Mâine, în jurul orei 07:00, în semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Angelique Kerber;
  • Prima semifinală de la Australian Open e între belgianca Elise Mertens și daneza Caroline Wozniacki, cele două duelându-se tot mâine. 

Simona Halep este prima româncă ce ajunge în semifinale la Australian Open. Jucătoarea noastră, lider mondial WTA, are acum semifinale la fiecare turneu de Grand Slam!

Simona Halep a avut o evoluție entuziasmantă în meci. După un început ezitant, în care Pliskova a condus cu 3-0 și în care a dominat fiecare schimb, Halep a avut o revenire uluitoare.

Simona și-a ridicat nivelul jocului, a returnat excelent, a lovit foarte bine cu forehand-ul și a lungit punctele, lăsând-o fără replică pe Pliskova. Halep a a câștigat setul cu 6-3, iar forma bună a continuat.

În startul setului secund, Halep a avut 3-0, după ce a mai reușit un break. Ulterior, Pliskova a reușit să câștige două game-uri, iar Halep a mai reușit un break și a câștigat cu 6-2.

Cine este adversara din semifinale

Câștigătoarea meciului Simonei Halep se va duela în semifinale cu nemțoaica Angelique Kerber, care a trecut foarte ușor de Madison Keys.

Angelique Kerber (30 de ani, 16 WTA) a continuat în această dimineață forma incredibilă arătată în acest an. Nemțoaica a demolat-o pe Madison Keys (22 de ani, 20 WTA) în sferturile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 6-2, după doar 51 de minute.

Simona Halep - Karolina Pliskova 6-3, 6-2

MECI SIMONA HALEP, 6-3, 6-2: Simona Halep a mai făcut un break și a câștigat meciul
Game Halep, 5-2:
Simona este la un game de câștigarea meciului
Game Pliskova, 4-2:
După două mingi de break salvate, Pliskova își câștigă game-ul și rămâne în meci
Game Halep, 4-2:
Simona se apropie de calificare în semifinale, după încă un game câștigat rapid. Deși Pliskova a încercat să fie agresivă, Halep i-a ținut piept și își păstrează avantajul
Game Pliskova, 3-1:
Karolina întrerupe seria de nouă game-uri câștigătoare a Simonei, după un game bun, în care a forțat și în care a reușit să lovească decisiv
Game Halep, 3-0:
Jucătoarea noastră este tot mai aproape de a câștiga meciul. Își câștigă game-ul de serviciul și profită de fiecare greșeală a Karolinei Pliskova, care nu mai reușește să îi pună probleme
Break Halep, 2-0:
Simona Halep joacă entuziasmant. Lovește foarte bine, se deplasează fără probleme și Pliskova are mari dificultăți în a închide punctele
Game Halep, 1-0:
Simona începe bine setul secund, după un game dificil, în care Pliskova a avut șansa unui break. Halep a ajuns la șapte game-uri câștigate la rând

A început setul doi. Halep servește prima

SET SIMONA HALEP, 6-3: Simona Halep câștigă primul set, revenind de la 0-3. Jocul româncei este la cote uluitoare, reușind excuții perfecte. Halep returnează excelent și domină fiecare schimb.
Game Halep, 5-3:
Halep este la un game de câștigarea meciului. A servit foarte bine în acest game și Pliskova nu a avut posibilitatea să domine schimburile. Jocul Simonei este excelent, mai ales pe forehand, iar Pliskova nu are reacție
Break Halep, 4-3:
Simona Halep domină autoritar setul! Joacă perfect, ajunge la toate mingile, returnează din orice poziție și mai face un break. La 40-40, Simona și-a procurat o minge de break cu ajutorul fileului și a închis game-ul cu un backhand în lung de linie executat perfect, dintr-o poziție dificilă.
Game Halep, 3-3:
Jucătoarea noastră are o evoluție tot mai bună. A reușit un game excelent, câștigat la 0, și trece prin momente foarte bune. Simona Halep domină punctele, iar lovitura de forehand este tot sigură
Break Halep, 2-3:
Simona Halep își ia break-ul înapoi și se apropie de Pliskova. Halep a jucat excelent în acest game, a returnat lung și s-a apărat perfect, reușind lovituri la care Pliskova nu a avut răspuns
Game Halep, 1-3:
Simona câștigă primul game al meciului. Deși a făcut trei duble greșeli, Halep a revenit și a reușit să lungească schimburile, forțând-o pe Pliskova să dea mereu o lovitură în plus și să facă multe greșeli
Game Pliskova, 0-3:
Start perferct pentru cehoaica, care profită de faptul că Simona Halep încă nu a intrat în meci. În acest game, Karolina a servit excelent și a avut încă din startul fiecărui punct un avantaj considerabil, dominând schimburile
Break Pliskova, 0-2:
Simona Halep încă nu a intrat în ritmul meciului. Pliskova a fost condusă cu 15-0, dar a revenit și a returnat foarte lung și foarte agresiv, punând-o în dificultate pe Simona Halep, care nu a putut controla punctele și și-a cedat serviciul
Game Pliskova, 0-1:
Cehoaica a câștigat primul game al meciului. După ce a fost condusă cu 40-15, Simona a returnat mai bine și a egalat scorul. Finalul game-ului a fost echilibrat, dar Pliskova a profitat de erorile Simonei și a câștigat.

A început meciul. Pliskova servește prima

update 07:00

Cele două jucătoare au intrat pe teren. Meciul începe în câteva minute

update 06:50

S-a terminat meciul Hyeon Chung - Tennys Sandgren (Detalii aici). Partida Simona Halep - Karolina Pliskova va începe în curând.

update 06:30

Startul meciului Simona Halep - Karolina Pliskova se amână pentru ora 07:00. Partida Hyeon Chung - Tennys Sandgren s-a prelungit. Imediat după finalul acestui duel, va începe Halep - Pliskova.

Cine este adversara din semifinale

Câștigătoarea meciului Simonei Halep se va duela în semifinale cu nemțoaica Angelique Kerber, care a trecut foarte ușor de Madison Keys.

Angelique Kerber (30 de ani, 16 WTA) a continuat în această dimineață forma incredibilă arătată în acest an. Nemțoaica a demolat-o pe Madison Keys (22 de ani, 20 WTA) în sferturile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 6-2, după doar 51 de minute.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (87)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  25 Ianuarie 2018, 22:50
Postat de schwartz69 pe 24 Ianuarie 2018, 09:22

sa ne vedem cu bine maine dimineata ;)

Fantastica Simona azi!

10209797954731586
Andrei Demsa  •  24 Ianuarie 2018, 17:05

daca va mai traduce vreun strain titlurile astea , zice ca sunteti T.ampiti

194362334230310
Robert Damian  •  24 Ianuarie 2018, 11:40
Postat de onduku pe 24 Ianuarie 2018, 08:37

Bravo, Simona, fantastica esti! Cat despre Kerber, uitati-va la cum a ajuns sa arate, cred ca-si baga-n vena la greu...

Sa nu crezi!!SA FI SIGUR!!!!E SUSPECTA rau ,revenirea asteia dupa un an=O!!!!Daca privesti cu atentie,se vad la ea urmele mustatilor epilate,probabil!!!Ca chestiile farmaceutice,dau de obicei efectele acestea!!!

Vezi toate comentariile (87)
Comentează