SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep l-a impresionat pe Marius Şumudică: "Azi mi-am dat seama"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 18:17

Simona Halep s-a calificat mai departe în sferturile de finală de la Australian Open, performanţă ce n-a trecut neobservată de Marius Şumudică, antrenorul Concordiei Chiajna.

"Mi-am dat seama urmărind meciul de azi că e o sportivă foarte puternică din punct de vedere psihic. Cum mi-am dat seama? Nu cîştigase niciodată în faţa lui Wickmayer şi azi a cîştigat lejer. Şi-a îmbunătăţit foarte mult serviciul, a crescut şi numărul de aşi.

Ea avea şi presiunea că trebuia să cîştige ca să nu fie depăşită de Kvitova. În acest sport contează foarte mult să repeţi, să munceşti mult, dincolo de talent.
Sînt ore şi ore pe zi de muncă pînă ajungi la acest nivel. Simona e un exemplu bun pentru noi toţi.

Gîndiţi-vă că ea schimbă foarte des fusul orar, trebuie să se adapteze într-un timp foarte scurt oricărui turneu", a spus Şumudică la Dolce Sport.

Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova în "sferturi" marţi, 27 ianuarie, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
daweroirl
daweroirl  •  25 Ianuarie 2015, 20:38

who the f... is Smurfulica?

justi
justi  •  25 Ianuarie 2015, 19:50

Mergeti la puscarie , aveti ocazia sa luati interviuri celor trei de la fctprs : creditor , mimi , sef brigada gauaoazari , cei mai mari cunoscatori in tot si in toate , mai ales la tenis .Astfel veti realiza o importanta reducere de resurse ...daca nu va dau drumul in penitenciar aveti alternative :deaconu ,dragomir,sageata,hagi,viitorul,pandurii,chiajna,sefi comisii frf si lpf , brad pitic ce nu ajunge la lin... etc..Incercati cu incredere pentru ca toti fac parte din acelasi grup de crima organizata al fotbalului romanesc .

reddog
reddog  •  25 Ianuarie 2015, 18:00
Postat de spectatorul pe 25 Ianuarie 2015, 16:17

Daca si Sumudica a ajuns sa-si dea cu parerea despre tenis si voi sa faceti un articol despre asta, e clar....

Da , dar daca vorbea Duckadam ......Mama mama...Asa , Sumudica ...Un nepriceput!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează