SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP la INDIAN WELLS. Ce înseamnă Indian Wells pentru Simona Halep » Cum le poate depăși pe Sharapova & Radwanska și cum poate întrerupe o serie de 6 ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 20:30

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, poate atinge mai multe borne importante la Indian Wells, turneul Premier Mandatory care începe pe 8 martie. Simona Halep va juca în proba de simplu direct în turul doi, cu învingătoarea meciului Ying-Ying Duan - Kristyna Pliskova. 

Dacă va câștiga la Indian Wells, așa cum a făcut-o în 2015, Simona Halep va deveni prima jucătoare din ultimii 6 ani care este principala favorită și care triumfă în acest turneu. Victoria Azarenka a câștigat la Indian Wells în 2012 din postura de cap de serie numărul 1, fiind ultima care a reușit asta.

Le depășește pe Radwanska și Sharapova

În acest moment, Simona Halep are în palmares 3 titluri Premier Mandatory, Indian Wells și Madrid - de două ori. Într-un top al jucătoarelor în activitate care au cele mai multe turnee Premier Mandatory câștigate Halep este a doua , după Serena Williams și Victoria Azarenka, fiecare cu câte 6.

Dacă va câștiga, Halep își va consolida poziția a doua, depășindu-le pe Maria Sharapova și Agnieszka Radwanska, fiecare cu câte trei.

Peste Jankovic și Capriati. La un pas de Sharapova 

Simona Halep poate rămâne pe primul loc WTA după Indian Wells. (Vezi aici calculele pentru locul 1 WTA). Dacă va continua pe prima poziție în clasament, Simona va ajunge la finalul turneului la 19 săptămâni în fruntea WTA,  depășindu-le pe Jelena Jankovic, 18, și Jennifer Capriati, 17 săptămâni.

Mai mult, dacă Simona rămâne prima în lume și după turneul de la Miami, le va depăși pe Angelique Kerber și Kim Clijsters, care au 20 de săptămâni ca număr 1, și le va egala pe Tracy Austin și Maria Sharapova, fiecare cu câte 21 de săptămâni.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close