SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS. Ordin de la Darren Cahill! Simona Halep a dezvăluit schimbarea propusă de antrenorul său: "Darren mi-a spus că trebuie să fac asta"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 16:38

Simona Halep (1 WTA) a dezvăluit cel mai recent sfat primit din partea lui Darren Cahill: antrenorul australian i-a sugerat româncei să evolueze cât mai mult în probele de dublu ale turneelor pentru a-și îmbunătăți jocul la fileu, un capitol la care Simona nu a excelat până acum. 

"Darren mi-a spus că trebuie să joc şi meciuri de dublu deoarece este un antrenament mai bun decât un meci normal. Antrenamentele oficiale sunt mai bune. Am văzut că m-a ajutat de fiecare dată de când am jucat dublu şi în proba de simplu.

Chiar şi la Indian Wells am venit mai bine la fileu şi din acest motiv am decis să joc mai mult la dublu. Vreau să joc cât mai mult la fileu", le-a dezvăluit Simona jurnaliștilor americani. 

Simona Halep a câștigat în acest an proba de dublu a turneului de la Shenzen, alături de Irina Begu. Halep a făcut pereche cu Begu și la Indian Wells, cele două fiind învinse în primul tur. 

1 titluare Simona Halep în carieră, la dublu. 

Alte știri de la Indian Wells: 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
tihi
tihi  •  13 Martie 2018, 10:22

Asta mai lipseste: nu face fata nici la simplu....bine ca tenisul nu se joaca si in trei sau in sase !!!

merace
merace  •  12 Martie 2018, 22:37

A castigat Wozniacki cu 6-3 in decisiv.

merace
merace  •  12 Martie 2018, 22:18

Meciul Sasnovich-Wozniacki e tare, 4-6, 6-2, si in decisiv lupta continua stransa, acum e 3-4 si serveste Sasnovich!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează