SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

Simona Halep lăudată de presa mondială! "Halep se reafirmă ca numărul 1 la Shenzhen"

Foto: Facebook Simona Halep
Foto: Facebook Simona Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 17:42

Simona Halep a câștigat la Shenzhen atât proba de simplu, cât și cea de dublu, iar presa mondială a prins ocazia și a lăudat-o pe numărul 1 mondial.

"Halep se reafirmă ca numărul 1 mondial la Shenzhen", a fost titlul articolului din Marca. Spaniolii au continuat: " Simona Halep, numărul 1 mondial din luna octombrie, vrea să-şi păstreze domnia cât mai lung posibil. Ea a demonstrat asta în prima săptămână din noul an, la Shenzhen, învingând-o pe Katerina Siniakova în finală".

"Halep își avertizează adversarele de la Australian Open după titlul câștigat la Shenzhen", a titrat și Daily Mail.

Francezii de la L'Equipe au elogiat-o și ei pe Simona: "Numărul 1 mondial şi-a început în mod ideal anul. Simona Halep a câştigat turneul de început al sezonului, dominând-o pe deţinătoarea titlului la Shenzhen, Katerina Siniakova. Disputat pe un teren acoperit (diferit faţă de cel prevăzut iniţial) şi nedifuzat din cauza schimbării locului, meciul nu a fost cursiv, cu nouă break-uri şi cu seturi în sens unic (6-1, 2-6, 6-0).

Românca s-a impus în urma unui set în care adversara ei a dispărut din joc (şase puncte câştigate în total). La o săptămână de Australian Open, Halep arată că este în formă. Ea caută în continuare primul trofeu de Grand Slam, dar nu a strălucit niciodată cu adevărat la Melbourne, unde a suferit două eliminări în primul tur (sferturi de finală, cel mai bun rezultat)

"Numărul 1 mondial, Simona Halep, a transmis, sâmbătă, un avertisment rivalelor de la Australian Open, învingând-o în trei seturi pe Katerina Siniakova pentru tilul de la Shenzhen" Agenția AFP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  06 Ianuarie 2018, 19:31

Ma bucur ca Simona si-a confirmat azi valoarea de no.1 mondial, si sper sa o reconfirme la multe alte turnee! Va fi greu la AO, pentru orice jucatoare, dar cand e usoara o astfel de competitie?! Succes, Simona! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează