SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS // 3 calități identificate de Lauren Davis la Simona Halep: "Este incredibilă!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 15:41

Simona Halep și Lauren Davis au oferit meciul turneului, jucătoarea noastră calificându-se în optimi la Australian Open după 3 ore și 45 de minute, scor 4-6, 6-4, 15-13.

La conferința de presă de după meci, americanca a vorbit despre accidentarea din setul trei, când a avut probleme la unghiile degetelor de la picior, și despre duelul cu Simona Halep, pe care a lăudat-o: "lovește repede, e foarte agilă și e dinamică"

"Sunt foarte obosită, dar sunt multe lucruri pozitive după acest meci. Încerc să învăț să nu mai fiu așa critică și să mă uit la ce am făcut bine. Azi am jucat foarte bine și am făcut tot ce puteam pentru a câștiga. Sunt lucruri pozitive și am ce învăța. N-am jucat în viața mea un meci atât de lung. În setul trei eram epuizată. Îmi ziceam întruna «Hai, că poți». Ambele am luptat, iar fiecare punct era rapid. Mă voi gândi la lucrurile bune și la cât de bine am jucat la acest turneu.

Accidentarea a picat într-un moment prost. La prima minge de meci am simțit că s-a întâmplat ceva, iar după aceea nu am mai putut pune presiune pe picior. Mi-a fost foarte greu să joc așa. Am fost surprinsă pentru că totul s-a întâmplat foarte repede.

Mereu am admirat-o pe Halep. Este cu câțiva centrimetri mai înaltă decât mine (n.r. Davis are 1,57 m, iar Halep are 1,68 m), dar este incredibilă. Își folosește viteza pentru a lovi repede și a pune adversarul în dificultate. Este foarte agilă și dinamică", a spus Lauren Davis la conferința de presă. 

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP

1. SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS » VIDEO Dramatism, adrenalină și nebunie! Halep a câștigat un meci maraton, 15-13 în decisiv! A salvat 3 mingi de meci și a intrat în istorie

2. 3 concluzii MARI după o noapte albă la Australian Open: "marele zid", care a fost refugiul Simonei și distanța enormă pe care a alergat-o

3. VIDEO Reacția Simonei Halep după meciul epic de la Australian Open: "Sunt aproape moartă! Nu mai simt absolut nimic"

4. AUSTRALIAN OPEN // Punctul turneului! Simona Halep și Lauren Davis au oferit un schimb uluitor + lovitură senzațională a Simonei

5. Au luat-o razna după victoria Simonei: "Am fost aproape să sparg televizorul" / "Am rămas pur și simplu fără unghii"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2018, 21:39

Simona nu e asa de micuta. Sunt alealalte Sarapova , Wiliams niste zdrahoance .

martinpen
martinpen  •  20 Ianuarie 2018, 19:45

" Este foarte agilă și dinamică", a spus Lauren Davis la conferința de presă. " Si astea-s 3 calitati, conform titlului, nu ?

vasglo
vasglo  •  20 Ianuarie 2018, 18:54
Postat de nebraska pe 20 Ianuarie 2018, 18:11

Bravo,sa ai gura aurita!...sau tastatura:))))

Pe bune?!...-:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează