SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP LIDER MONDIAL // FOTO Simona Halep a primit trofeul pentru primul loc WTA: "E imens pentru România" » Ce mesaj i-a transmis lui Roger Federer

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 09:48

Simona Halep a devenit a 13-a jucătoare care încheie un sezon WTA pe prima poziție a calsamentului și a fost răsplătită pentru performața sa în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Singapore.

Pe lângă trofeul pentru primul loc, românca a primit și un inel cu diamante de la renumita companie de bijuterii Tiffany&Co.


Foto: Reuters

Românca a afirmat în fața jurnaliștilor că performanța sa este una imensă pentru România și că următorul său mare obiectiv este să câștige un trofeul de Mare Șlem.

"Sunt foarte încântată și emoționată, este o onoare să fiu a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc. 13 e numărul meu norocos. Toată munca din acest an mi-a fost răsplătită. Am fost foarte dezamăgită și tristă pentru finala de la Roland Garros, dar am revenit mai puternică și am jucat din ce în ce mai bine.

Este imens ce am obținut acum pentru România, este o țară mică și sunt prima jucătoare din România care devine lider mondial", a spus Halep în cadrul ceremoniei în care a primit trofeul pentru numărul 1 WTA.

Simona a ținut să-i transmită un mesaj și lui Roger Federer, care a lăudat performanța româncei din acest an.

"M-am simțit foarte mândră de mine pentru că Roger a vorbit despre mine așa și îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Roger și Rafa au avut un sezon incredibil.

Este fantastic că Roger și-a revenit după problemele medicale, iar reverul lui este incredibil. Îmi place că Rafa luptă până la final și apreciez efortul lui, am văzut foarte multe meciuri jucate de el", a adăugat Simona Halep.

"Merg acasă în primul rând, de ficare dată când termin un turneu sau un sezon merg acasă. După vacanță mă voi gândi la noile obiective, dar cel mai mare este acela de a câștiga un Mare Șlem" Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
balauru48
balauru48  •  29 Octombrie 2017, 19:16

Fiona, tot ce ai obtinut, ai obtinut pentru tine, nu pentru Romania!

catalynn
catalynn  •  29 Octombrie 2017, 17:53

Si nu ma pot abține, ca prea suna frumos: WTA World No. 1! :-))))

catalynn
catalynn  •  29 Octombrie 2017, 17:51

In concluzie, dupa 100 de postări, cu totii in cor: Cine e pe primul loc!? Cine e primul loc!? Simonica eeeeeeee! :-))))))

Vezi toate comentariile (103)
Comentează