SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP. Liderul mondial a revenit în țară: "Ce atâta pauză?" » Cum explică rezultatele din primăvară și ce spune despre Roland Garros

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 22:07

Eliminată din ambele probe de la Miami, Simona Halep a revenit în această seară în România. Liderul mondial s-a declarat nemulțumită de nivelul jocului său de la ultimele două turnee și spune că va relua în cel mai scurt timp antrenamentele. 

"Nu a fost o perioadă prea reușită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici și rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng și nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult și o să fie bine.

Abia aștept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic și să joc ceea ce știu eu să joc.

Nu voi lua pauză. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt bine", a mărturisit Simona pe aeroport, potrivit TV Digi Sport.

Prima competiție oficială în care Simona își va face apariția va fi confruntarea cu Elveția din Fed Cup.

Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj. După ce va participa alături de România la FED Cup, Simona Halep urmează să evolueze în turneul de la Stuttgart, care va începe pe 24 aprilie.

În perioada în care Simona Halep lipsește de pe teren, niciun alt turneu important nu va avea loc în circuit. În perioada 2 aprilie - 24 aprilie, se vor disputa turneele de la Charleston, Monterrey, Lugano și Bogota, turnee la care românca nu participă în mod tradițional.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  29 Martie 2018, 17:20

Jucatoarele bune sint in drum spre finala de la Miami !! Din ce in ce mai mult se contureaza faptul,ca nu are nici o valoare clasamentul. Invingatoarele nu sint de fiecare data cele cu sanse oficiale,deoarece clasamentul nu este bazat pe adavarata valoare a jucatoarelor. Exemple sint multe,de la Lauren Davis,D.Collins,Shelby Rogers, S.Stephens,Keys,Dolehide pana la Martic,Puig,Dodin,Wang, Riske...etc.Toate jucatoarele pot castiga cu cele din top 10 !! Halep a avut adversare slabe in acest an,si abia a castigat ... a iesit in decor inainte de asteptari bazate pe clasament.

148819492603833
Masa Lunoor  •  29 Martie 2018, 00:42
Postat de Robert Damian pe 28 Martie 2018, 22:56

Bine ai revenit,Simona!!!Cu bune si rele,esti cea mai cunoscuta sportiva pe care o are Romania in clipa de fata!!!Chiar esti o Campioana!!!Daca vei reusii sa mai lucrezi la serviciu si la caracterul dificil pe care il ai,vei mai avea multe rezultate frumoase,pe masura talentului si tenacitatii pe care o ai!!!Bafta multa!!!Iar pe hateri sau pe ne-romani,nu-i lua in seama!!!!!

la caracter....nu cred ca are ce. Numai trecerea anilor o v mai domoli putin si va ajunge a nu mai pună tot la suflet. Lasă ca si Darren nu-i chia din zahar. Mi-as dori f mult Simona din 2012 Simona ce cu viziunea jocului de pe teren în loculuicelei de azi cu lovituri mult perfectionate și mizând pe cartea ritmului toată inteligenta ei nativă.

mere_acre
mere_acre  •  28 Martie 2018, 23:00

toate bune, da' ce te faci cu stofa de campioană !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close