SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - MAGDALENA RYBARIKOVA // Cum se câștigă pe zgură? Sunt două stiluri, spune Simona Halep: "Sharapova, Serena și Muguruza au luat Roland Garros, dar se mai poate într-un fel"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 10:40

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca azi în turul II al turneului de la Stuttgart, cu Magdalena Rybarikova. Meciul va începe la ora 21:00 și va fi în direct pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

Înainte de debutul la turneele pe zgură, Simona Halep a vorbit despre profilul jucătoarei perfecte pe suprafața roșie și despre calitățile necesare pentru a avea succes.

"Putem spune că zgura este o suprafață care te solicită foarte mult din puncte de vedere mental. Trebuie să ai putere ca să reziști în schimburile lungi și să poți alerga. Da, unii aleargă, alții doar lovesc. În situația mea, trebuie să fiu puternică mental, dar să am putere și în picioare. Mă simt încrezătore, dar vom vedea.

E greu de explicat care e jucătoarea perfectă pe zgură. Cu stilul meu de joc am avut rezultate foarte bune, dar dacă ne uităm înapoi vedem că Sharapova a câștigat un Roland Garros. La au făcut Serena și Muguruza. Ele lovesc foarte puternic.

Zgura de la Paris e mai rapidă ca cea de la Roma. Deci poate că e o șansă ca jucătorii care lovesc puternic să câștige, dar și pentru mine, că îmi place să alunec pe zgură, să alerg și să am mai mult timp pentru a vedea terenul și să deschid unghiurile. Cum ambele stiluri de joc există posibilitatea să câștigi pe zgură", a declarat Simona Halep pentru site-ul WTA.

Vezi și: VIDEO Simona Halep se distrează la Stuttgart » A făcut schimb de roluri cu Darren Cahill: "Hai, că eu nu fac așa"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10204072431627928
Mircea Serban  •  25 Aprilie 2018, 17:22

Dreptul la opinie nu este similar a duce gunoiul la ***! Este urat mirositor vocabularul unora ce isi duc propriile mizerii in vazul tuturor, dar mai ales faptul ca nu leaga sacul si acesta polueaza! Referitor la dreptul de a exprima o idee, cred ca ar trebui ca administratorii site-urilor publice, sa gandeasca paradigme care sa contina opiniile dar si argumentele celui cine doreste sa opineze! SUCCES SIMONA HALEP! CE L PUTIN PANA IN FINALA NU TE OPRI LA NICI UNUL DIN TURNEELE PE ZGURA! BAFTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ludasmatyi
ludasmatyi  •  25 Aprilie 2018, 16:23

Din pacate zgura aluneca mult mai mult cu pantofii NIKE !!! Poate pui niste cuie in talpa....

1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  25 Aprilie 2018, 14:40

Seamana cu maica-ta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează