SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, marcată de eliminarea neașteptată în fața lui Zhang: "Mă simt pierdută"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 12:33

Simona Halep a pierdut surprinzător în primul tur de la Australian Open, scor 3-6, 4-6, cu Shuai Zhang, locul 133 WTA.

După meci, Halep a vorbit despre partidă și despre cum se simte după această eliminare.

"Pot spune că mă simt pierdută pe teren. Sînt cu moralul la pămînt. Mai am multe meciuri de jucat în acest an și trebuie s-o iau de la capăt. 

Shuai Zhang a jucat fără frică în fața mea. În plus, eu nu am făcut un meci bun azi", a declarat Halep, potrivit ziare.com.

"Cred că nu a fost ziua mea bună. Am lovit prea scurt în primul set, apoi ea a dominat. Sînt dezamăgită, dar mîine este o zi nouă. Trebuie să privesc înainte și să fiu motivată.

Azi nu am avut nici o durere și sînt fericită pentru asta. Nu am jucat nici nu am jucat cu teamă. Am lăsat-o să își facă cel mai bun tenis al ei.

Nu cred că am nevoie de o pauză. Îmi iau cîteva zile libere, pentru că am nevoie din punct de vedere psihic. Voi lucra din nou din greu. Următoarele meciuri, în mod normal, vor fi la Fed Cup, apoi Dubai și Doha", a spus Halep la conferința de presă.

Citește și: Eșec rușinos! Simona Halep a teleportat în 2016 un record negativ din 1979, care era deținut tot de o româncă 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
voicu.elena
voicu.elena  •  20 Ianuarie 2016, 21:57

Fruntea sus,Simona, pentru că tu ești minunea noastră cu toate meciurile incredibile ,cu toate emoțiile prin care ne-ai făcut să trecem așa cum rareori ni s-a întâmplat,cu bucurii și sentimentul de mândrie națională pe care tu l-ai dezvoltat în noi și tot tu ești cea care pe mulți dintre noi ne-a făcut să iubim acest sport,tenisul! Nu-ți lăsa inima și sufletul să sufere,nu te lăsa doborâtă de cuvintele și vorbele spuse de unii de rea credință care probabil asta au așteptat ,un moment de cumpănă.Fii puternică ,privește înainte pentru că... nu-i așa ?" Ce nu te doboară ,te face mai puternic".Te iubim și să nu uiți asta niciodată !!! HAI,SIMONA !!!

201920943491521
Eugen Slav  •  20 Ianuarie 2016, 14:33

Din punctul meu de vedere, Simona Halep are urmatoarele optiuni: 1. 'Inchide pravalia' - daca nu poti deveni numarul 1 mondial , de ce sa te mai chinui ? Se poate retrage, familie, copii , macar sa fie fericita 2. Isi ia un an liber din competitii - In acest timp poate hotara daca mai merita sa continue sau nu. Si nu ar fi bine sa revina daca nu decide ca sa devina numarul 1 3. Merge la limita rezistenta - Concediaza staff-ul - de , costa bani - si stoarce WTA-ul de bani atat cat se poate . E o mare campioana, si din talent, mai poate face 1-2 mil dolari pana la retragere 4. Se chinuie in continuare - fara sa faca nici o schimbare Succes Simona , sper sa iei decizia corecta Oricum - nu cred ca vei castiga vreodata un turneu de mare slem - Diferenta dintre un tenismen talentat si un campion este ca un campion castiga oricat de nefavorabili ii sunt sortii (accidentare, adversarul e in zi buna, etc) . Vezi Federer, Novak, Sharapova, Serena

795886910516176
Doru Badulescu  •  20 Ianuarie 2016, 11:00

In popor se vorbeste ca ai inceput "sa nu mai joci ". Eu sunt un mare simpatizant al tau si voi fi mereu alaturi de tine. Demonstreaza-le ca nu e asa. SUCCES !

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close