SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA // Maria Sharapova, după înfrângerea cu Simona Halep: "Așa e mereu când joc cu ea" » Ce scuză a găsit rusoaica

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 23:50

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a trecut dramatic de rusoaica Maria Sharapova, 31 de ani, locul 40 WTA, scor 4-6, 6-1, 6-4, în semifinala turneului de la Roma (Detalii aici).

  • Simona Halep va juca în finala turneului de la Roma cu Elina Svitolina, în reeditarea finalei de anul trecut, pierdută de jucătoarea noastră.
  • Meciul va avea loc duminică, de la ora 14:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2.

După meci, la conferința de presă, rusoaica Maria Sharapova a vorbit despre duelul cu Simona Halep și despre cauzele înfrângerii.

"Am simțit că în primul set am lovit mingea bine, dar nu mi-a mers serviciul. Nu am avut viteză și ritm la serviciu. În plus, pe final de meci mi-am pierdut acuratețea la retur. S-a văzut diferența de ore petrecute pe teren. Și-a spus cuvântul.

Am luptat bine. Mereu când joc contra Simonei e un meci în care contează pregătirea fizică. Deși am stat mai mult pe teren, am făcut față cu bine. Plec de aici cu multe lucruri bune", a declarat Maria Sharapova la conferința de presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
sooos1ck
sooos1ck  •  20 Mai 2018, 18:36

E greu fara medicamente, Sharapova a trisat atatia ani!

cris4co
cris4co  •  20 Mai 2018, 13:43

Șopîrlova n-o mai bate pe Simona nici ajutata de petardele si pocnitorile sovietice prezente in arena...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Mai 2018, 13:19

Multumim Masha pentru un meci de cel mai inalt nivel. Cine l-a prins a avut ce vedea. restul sunt troli din astia de internet care comenteaza dupa livescore.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează