SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP / Mesaj superb din Parlamentul European pentru Halep: "Darren, împreună puteți bate recordul ăsta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 09:38

Siegfried Mureșan, membru al Parlamentului European, a transmis un mesaj superb Simonei Halep, prin intermediul paginii de Twitter a lui Darren Cahill.

  Darren Cahill a postat ieri pe Twitter un mesaj în care îl felicita pe Roger Federer pentru recordul de cel mai în vârstă lider ATP din istorie (vezi detalii AICI). Performanța îi aparținea până acum lui  Andre Agassi, jucător antrenat de australian.

Siegfried Mureșan, membru al Parlamentului European din partea PMP, a lăsat o replica haioasă. 

"Darren, încă poți deveni antrenorul celei mai în vârstă femei care să ocupe prima poziție a clasamentului WTA. Mult succes ție și Simonei Halep în lunile și anii ce vor urma!", a replicat Siegfried la postarea lui Darren Cahill.

Citește și: VIDEO Roger Federer, înapoi pe tronul mondial! Elvețianul a redevenit numărul 1 prin calificarea în semifinalele de la Rotterdam

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
516489785412948
Tecu Victor  •  19 Februarie 2018, 12:21

Sant unii care se dau mari comentatori dar nu au luat an mana niciodata o racheta an mana ,dar anschimb arunca cu mizerii an munca acestei fete care a muncit de mica pentru a ajunge nr.1 an lumea tenisului mondial.CATE FRUSTARI A AVUT SI CATE GREUTATI MATERIALE SI MORALE A AVUT SI ARE PENTRUA-SI ANDEPLINI VISUL.Numai Radu Banciu este omul care amproascacu mocirla pe care o are an els-au an creerul pe care al are s-au nu al are.SIMONICA ATI DORESC DIN TOT SUFLETULMULTA SANATATE PENTRU A-TI ANDEPLINI VISUL DE CAND ERAI O COPILA.

titiduru22
titiduru22  •  17 Februarie 2018, 21:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

809596412471697
Adrian Enciu  •  17 Februarie 2018, 20:26

sunte-ti incredibili, scosi din orice norma de bun simt, ma mir ca ati putut spune mama si nu chestii de ce genul ce *** e cu *** asta ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează