SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep, mândră de turul 3 la Indian Wells: "Nu vreau să fac o dramă, picioarele mele erau dispărute!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 09:12

Simona Halep a fost eliminată în turul al treilea de la Indian Wells, după înfrângerea suferită în fața Kristinei Mladenovici, scor 3-6/3-6.

Românca s-a declarat însă mulțumită de parcurs , având în vedere perioada scurtă de pregătire pe care a avut-o înaintea competiției.

"Dacă ne uităm la cât m-am pregătit înainte să vin la acest turneu, sunt chiar mândră de mine ca am ajuns în turul trei. Kristina joacă bine, are încredere, iar eu am ratat mult.

După primul set, picioarele mele erau dispărute! Picioarele mele de tenis nu sunt aici încă, așa că va trebui să muncesc mult. Nu vreau să fac o dramă, nu e cazul.

M-am antrenat o oră pe zi, am jucat tenis, nu am alergat, deoarece îmi era frică puțin. De altfel, când am venit aici mă gândeam doar să fiu capabilă să joc un set. Apoi am câștigat primul meci și acum am mai jucat un meci întreg. N-am simțit durere, asta este cel mai important lucru", a spus Halep la finalul meciului.

Turneul de la Indian Wells a fost primul jucat de Simona Halep după cel de la Sankt Petersburg, unde s-a retas din cauza unei accidentări la genunchi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
tanasevictor
tanasevictor  •  14 Martie 2017, 18:56

Dupa acest turneu se alege cu un premiu care se apropie de cel al unet semifinaliste E o rasplata a restrictiilor din viata ei si in primul rand a rezutatelor din ultimul an Cunosc o familie din Constanta care a refuzat ca fata lor sa stea departe de casa

tanasevictor
tanasevictor  •  14 Martie 2017, 18:04

Hai sa fim bucurosi Urmeaza 7 luni in care vom vedea tenis de calitate Sa fie sanatoasa,ne vom bucura de noi victorii ale Simonei

indolentu
indolentu  •  14 Martie 2017, 17:56

si acu altceva cu tuate ca nu citeste a lu halep ce multumire ai?ca ai pierdut sau ca ai vrut sa pierzi?cumulat in meciu asta ai jucat un set cit de cit serios si anume pin la 3-2 pt tine in primu set si apoi la 2-3 in setu 2 restu oha.cind ai vrut sa cistigi un punct ti ai dat silinta vezi cite zero treizeci sau zero patruzeci ai avut si ai ajuns macar la treizeci patruzeci sau la avantaje unde ai pierdut.bine macar ca ti ai dat interesu si ai cistigat gheimu ala si ai facut breic in care frantuza a facut 5 duble greseli ca intrai in istorie ca nu ai fi cistigat un gheim in care adversara face 5 duble greseli deci apruape un gheim jumate moca.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează