SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep n-a ascultat sfaturile lui Darren Cahill! Ce i-a spus antrenorul în primul moment critic al meciului cu Pliskova

Simona Halep la Madrid // Foto: Reuters
Simona Halep la Madrid // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 15:50

Simona Halep a cerut ajutorul lui Darren Cahill în meciul cu Karolina Pliskova, la scorul de 5-4 în primul set în favoarea jucătoarei din Cehia.

"Ea joacă simplu momentan, betonează pe centrul terenului. Ia-ţi mai mult timp pe lovitură, aşa cum ai făcut în game-ul ăsta. Aşază-te mai bine pe lovituri şi alternează. Tu îți asumi prea multe riscuri, iar ea deloc.

Nu e nevoie să cauți liniile la fiecare serviciu. Lovește puternic și forțeaz-o pe ea să greșească. Variază jocul. Nu e nimic pierdut, e un singur break avans. Câştigi câteva mingi şi eşti din nou înapoi în set", a fost mesajul pe care i l-a transmis Cahill.

Din păcate, jucătoarea noastră n-a ascultat sfaturile antrenorului ei și a pierdut primul set, scor 4-6.

Darren Cahill a revenit pe teren pentru noi sfaturi oferite Simonei la scorul de 3-4 în setul secund, însă nici de această dată n-a fost cu noroc pentru liderul mondial.

"Ești atât de aproape. Ea a început să greșească din ce în ce mai mult. Mai e mult din meci. Ești acolo, hai să-i arătăm ceva diferit", i-a spus Darren în finalul meciului.

Vezi aici toate informațiile despre meciul dintre Halep și Pliskova!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
argus
argus  •  14 Mai 2018, 00:22

Pacat! Pana la urma, sa nu se supere Simona, dar sa nu te uiti la cel ce-ti vorbeste (nu mai spun ca "TU" esti cea care l-ai abordat, ma rog, chemat pentru a fi sfatuita) este o dovada de lipsa de educatie, de respect fata de interlocutor, de sfidare a acestuia! Ati observat cat de atenta era la...sticla de apa, banca, prosop, ocolind privirea antrenorului? Oare, cat Mi-e teama ca vom afla curand, mai curand decat se asteapta Simona, copia lui Ostapenko in comportamentul fata de antrenor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează