SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA // Imaginea neștiută a adversarei Simonei Halep: "Te lasă să te gândești: «chiar a spus asta?»"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 18:28

Simona Halep va juca în "optimile" de la Australian Open cu Naomi Osaka (20 de ani/72 WTA), luni dimineață nu înainte de ora 8:00, însă nu mulți știu și partea nevăzută a tinerei jucătoare.

Japoneza spune că ar un umor foarte bine dezvoltat pe care nu multă lume îl înțelege.

"Trebuie să recunosc că trebuie să îţi foloseşti creierul pentru a înţelege umorul meu. Vine de nicăieri. E ca un pumn în faţă. Te lasă să te gândeşti: «chiar a spus asta?». Monica Puig îmi înţelege cel mai bine glumele", a spus Osaka, conform ubitennis.com.

Meciul dintre Simona Halep și Naomi Osaka va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează