SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona Halep, nervoasă la meciul de dublu-mixt » Cum i-a readus Horia Tecău zîmbetul pe buze: "El așa mi-a spus"

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 11:36

Simona Halep și Horia Tecău au făcut echipă la dublu-mixt la US Open și s-au calificat în turul doi după ce au trecut de perechea spaniolă Arantxa Parra Santoja / David Marrero, scor 6-1, 6-2.

Simona a părut destul de nervoasă în debutul partidei, însă românca a dezvăluit că cel care a făcut-o să zîmbească a fost chiar partenerul ei.

"A fost o zi foarte bună pentru mine, în primul rînd pentru că am cîștigat și la simplu în două seturi și am terminat destul de repede. Am făcut un joc solid și la simplu și la dublu-mixt, a fost o bucurie mare pentru mine să joc pentru prima dată la mixt cu așa un partener, prietenul meu Horia.

Ne cunoaștem de ani de zile, sper să-l fi ajutat cît am putut de mult să cîștigăm acest meci și sper că și el s-a simțit bine pe teren cu mine. A fost primul meu meci de mixt jucat vreodată. I-am spus lui Horia că sînt nervoasă pentru că nu știu la ce să mă aștept. El mi-a spus: «doar simte-te bine, bucură-te de joc!» De asta zîmbeam cu el mereu. Și mi-a spus unde să stau în teren. Așa că a fost foarte bine", a spus Simona la conferința de după meci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
speedy73
speedy73  •  04 Septembrie 2015, 13:44
Postat de conasu_boeru pe 04 Septembrie 2015, 12:58

Nu rupe lantul, vezi ca Halep zice ea insasi ca a fost...nervoasa !!!

a zis, dar o fi zis in engleza, si tot aia e :). ca nu cred eu sa aiba gsp-ul vreun pacalici de reporter acolo...probabil au preluat declaratia de pe undeva...poate chiar de pe vreun cont de facebook :)

mplttev
mplttev  •  04 Septembrie 2015, 13:37

Au pus ăștia meciurile Simonei în aceeași zi și la aceeași oră. Probabil se va duce la dublu mixt la început, să se încălzească pentru meciul de simplu, programat al șaptelea.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Septembrie 2015, 12:58
Postat de rsalexander pe 04 Septembrie 2015, 12:35

Nervoasa? =))) Mama voastra de inculti.

Nu rupe lantul, vezi ca Halep zice ea insasi ca a fost...nervoasa !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează