SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Simona Halep nu a uitat de fostul ei antrenor Wim Fissette: "Nu eu l-am angajat. Habar n-aveam cine e el"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 12:44

Simona Halep, numărul 3 WTA, a dezvăluit cine l-a ales pe antrenorul Wim Fissette să o pregătească în acest an 2014 şi a menţionat că nu ea a fost cea care l-a concediat pe belgian.
"Doamna Ruzici s-a ocupat de colaborarea mea cu dînsul. Dînsa mi l-a recomandat, eu habar n-aveam cine este, nu vorbisem niciodată cu el. Mi-a spus să încerc şi i-am răspuns că pînă la Roland Garros vom face un contract.

S-a încheiat contractul şi am dorit să continuăm apoi pînă după turneul din Singapore. Nu eu l-am angajat, nu eu l-am concediat. Eu i-am dat un mesaj, în care i-am spus că a fost un an bun, cu rezultate bune, iar el este un om OK, o persoană bună", a spus Halep la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
hofer
hofer  •  09 Decembrie 2014, 19:46

Domnisoara Halep! Nu va angrenati in tot felul de barfe, ramaneti asa ca pana acum modesta. Asa va sade bine si asa o sa va iubim. Cine seamana VANT culege F....... ! Va rog nu va faceti rau singura..

xnread
xnread  •  09 Decembrie 2014, 17:21
Postat de mishu_74 pe 09 Decembrie 2014, 17:15

Va salut si eu d-le Dinu. :) N-am stiut ca va place tennisul. Bineinteles ca are dreptul la o opinie, dar si noi ceilalti ii putem spune ca poate sa-si bage opinia in k l_l r, nu?

..desigur insa de o maniera conforma acestui sport:tenisul ;-)

mishu_74
mishu_74  •  09 Decembrie 2014, 17:15
Postat de xnread pe 09 Decembrie 2014, 17:08

Va salut d-le.Intradevar n-avem de unde sti calea persoanei interpelatate dar cu siguranta, are dreptul la opinie atat timp cat o face elegant ;-)

Va salut si eu d-le Dinu. :) N-am stiut ca va place tennisul. Bineinteles ca are dreptul la o opinie, dar si noi ceilalti ii putem spune ca poate sa-si bage opinia in k l_l r, nu?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close