SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP. O fostă mare jucătoare îi prevestește un an glorios Simonei Halep: "Aș fi șocată dacă nu va reuși asta în 2018"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 08:51

Fosta mare jucătoare Chris Evert e impresionată de ascensiunea Simonei Halep, noul lider din WTA. Americanca e ferm convinsă că Halep va reuși să câștige un turneu de Mare Șlem în 2018.

Totodată, Evert, acum în vârstă de 62 de ani, mizează pe revenirea în formă maximă a unor nume grele precum Viktoria Azarenka sau Maria Șarapova. 

"Cred că anul viitor o vom vedea pe Vika Azarenka la capacitate maximă, iar Maria Şarapova îşi va îmbunătăţi şi ea jocul. Dacă va rămâne sănătoasă, Şarapova va fi o forţă de luat în seamă! Kvitova s-a întors, Serena va reveni şi ea. Apoi urmează jucătoarele aflate pe val: Garbine Muguruza, care are un potenţial fantastic, şi Simona Halep!

"Aș fi șocată dacă Simona nu va câștiga un Slam anul viitor. Aproape a avut un an grozav, trebuia să câștige Roland Garros, ar fi trebuit să câștige la Wimbledon și putea câștiga și la US Open. Doar că a pierdut meciurile mari! Cred că sezonul viitor va fi unul de pus în ramă în tenisul feminin", a declarat Evert, deținătoare a 18 turnee de Mare Șlem, pentru site-ul WTA.

Simona Halep va încheia anul 2017 pe primul loc, poziție pe care a atins-o după turneul de la Beijing din 2017. Românca a cucerit un singur titlu în acest an, la Madrid, dar a avut o evoluție constantă pe toată durata sezonului. Halep a fost aproape să-și treacă în palmares primul turneu de Mare Șlem al carierei, dar a pierdut dramatic finala din iunie de la Roland Garros în fața letonei Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
604245039744827
Luminita Dudescu  •  05 Noiembrie 2017, 12:36

De la anul adio cu nr 1mondial....

mutu57
mutu57  •  04 Noiembrie 2017, 14:46
Postat de tihi pe 04 Noiembrie 2017, 13:46

O alta mare jucatoare a lumii,a spus,ca Halep nu este inca pregatita tehnic si mental pentru un grand slam! Cine spune adevarul??

banciu nu e "mare jucatoare de tenis a lumii". E barbat, nu a pus mana pe racheta in viata lui si e gazetar la o fituica de scandal.

tihi
tihi  •  04 Noiembrie 2017, 13:46

O alta mare jucatoare a lumii,a spus,ca Halep nu este inca pregatita tehnic si mental pentru un grand slam! Cine spune adevarul??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează