SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Simona Halep poate cădea în clasamentul WTA » Finala US Open va stabili topul celor mai bune jucătoare

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 14:26

Sâmbătă, Angelique Kerber și Karolina Pliskova se vor lupta pentru a câștiga US Open 2016.

Câștigătoarea ultimului turneu de Grand Slam al anului va stabili și cum va arăta clasamentul WTA începând de luni. Dacă Angelique Kerber este deja pe prima treaptă a clasamentului, Pliskova poate urca pe 5 și o poate depăși pe Halep.

Simona a început turneul de la US Open pe locul al cincilea, o poziție pe care o poate pierde, dacă Pliskova câștigă turneul de la New York. 

Dacă se va impune la turneul american, Pliskova va ajunge la 5.125 de puncte și va urca pe locul 5, trecând de Halep, care are 4.801.

Serena Williams va fi de luni pe locul 2, Garbine Muguruza se menține pe 3, iar Angieszka Radwanska rămâne pe 4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
998543993598855
Roko Ro  •  10 Septembrie 2016, 12:59

Las' ca-i bine. Nu e grav. La urma urmei, a fost invinsa de cea care nu a fost invinsa decat de cea care va fi invinsa abia in finala. :) Acultati-ma pe mine, ca ma pricep mai bine decat CTP, era Serena Wiliams e pe cale sa apuna. Urmeaza epoca Angelique Kerber. Halep, pentru ca munceste mult si nu-i lipsita de talent, va mai prinde loc o vreme in top 10, ceea ce pentru ea este perfect, pentru ca banul merge. :)

10154322408221655
Valeriu Neagoe  •  09 Septembrie 2016, 21:07

Ce mai conteaza locul din clasamentul WTA.Cel mai important lucru e ca a reusit s-o alerge asa de rau pe mastodoanta de wiliams,ca a doua zi n-a mai fost mare brinza de ea.Si asta o sa ramina in capatina wiliamsei pentru tot restul vietii: Simona Halep a dat-o jos de pe tron!Tot respectul!!

kris78
kris78  •  09 Septembrie 2016, 20:57
Postat de kris78 pe 09 Septembrie 2016, 20:22

Ok, hai sa te intreb si eu ceva, asa ca de la amator de sport la...sportiv de performanta, mare doritor de a participa la Jocurile Olimpice, "o data'n viata" (jos palaria pentru asta, respectul meu): cum consideri ca s-au comportat 90% dintre sportivii romani calificati la aceasta editie a Jocurilor Olimpice? Nu stiu daca foarte multor persoane li s-a parut la fel, dar mie, cu exceptia celor 10%-15% poate (cei care au luat medalii si inca putini dintre ceilalti, care chiar au dat dovada de daruire si merita toata aprecierea) mi s-a parut asa, ca intr-o doara, ca ei au tratat aceasta prezenta la Jocurile Olimpice ca o "mica excursie" pe banii Statului Roman (un exemplu concret si rapid: delegatia de atletism)!

Si acum, partea doua, tot de la amator de sport la...sportiv de performanta: parerea mea (si a inca "una-doua" persoane de prin tara asta, de-astia mai "straini de sport") e ca sansele ca Simona Halep sa fi luat o medalie la aceasta editie a Jocurilor Olimpice, ar fi fost destul de mici, cu tot respectul si sustinerea mea pentru Simona. Cauze multiple: ea e top 5 (nu e top 3 deocamdata, deci nici macar din punct de vedere statistic nu ar fi fost favorita), vremea, starea si forma de moment, oboseala (celelalte jucatoare din tara noastra participante la turneul de tenis s-au grabit efectiv spre plaja dupa primul meci), tantari, muste, forma de moment si a adversarului, etc. Deci, sa presupunem ca iesea undeva prin optimi (sferturi), vin eu si te intreb acum pe tine: cine crezi ca si-ar fi incasat cea mai mare si consistenta galeata cu laturi, dintre tot ce a insemnat participare romaneasca la Jocuri, fix in crestetul capului, venita cu drag de la acest brav al nostru popor? Si toate astea pentru ce? Eu te asigur ca, daca Simona n-ar fi avut in fata nici cel mai mic risc legat de prezenta la Jocurile Olimpice (iti reamintesc ca nu a fost singurul jucator de tenis din top care a ales sa nu participe) si s-ar fi simtit capabila sa duca si din punct de vedere fizic acest turneu, in perspectiva turneelor care au avut sa-i urmeze, ar fi facut-o cu cea mai mare placere.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close