SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG 7-5, 6-1 / Halep a surprins la interviul de după calificarea în "sferturi": "La antrenament nu a fost așa" + Ce plan are pentru meciul următor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 21:30

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a trecut Qiang Wang, scor 7-6, 6-1, dar dezvăluie că la antrenamentele dinaintea partidei pierduse în fața ei.

  • Petra Martic (27 de ani, 51 WTA) a trecut de Marketa Vondrousova (18 ani, 54 WTA), scor 6-3, 7-6, și va fi adversara Simonei în turul următor 

Simona Halep a fost nemulțumită de nivelul jocului de astăzi, când a avut nevoie de o intervenție inspirată a lui Darren Cahill pentru a triumfa. 

"Știam că va fi greu . La antrenament m-a învins în urmă cu câteva zile, nu a fost așa ușor. Am încercat să țin mingea în joc, să nu greșesc. E o plăcere să joc aici, mai ales pe terenul central. Publicul este întotdeauna plăcut. Sper ca în sferturi să fiu mai bună decât astăzi, să nu mai fac atâtea erori", a declarat Simona imediat după meci.  

Vezi desfășurarea partidei dintre Simona Halep și Qiang Wang!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (30)
441059692976394
Mariana Paraschiv  •  14 Martie 2018, 11:10

Ca va place ca nu va place reprezinta Romania si cred ca asta conteaza foarte mult.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 Martie 2018, 08:06
Postat de balauru48 pe 13 Martie 2018, 22:49

Deci tu crezi ca eu sunt frustrat din cauza declaratiilor acestei minoritare? Da, sunt! Dar ce-mi pasa mie ca matracuca e gigista??? Dar imi pasa cand jigneste romanii si poporul roman! Performantele, trofeele si locul pe care-l ocupa in clasament sunt meritul ei dar nu are nimic de a face cu mine, cu tine sau cu Romania. Ai prosperat de cand Halep si-a inzecit averea? Te simti mai implinit de cand este nr. 1 in clasament? Nevasta/prietena te apreciaza mai mult de cand te trezesti la 3 dimineata sa te uiti la meciurile machidoancei? Ai devenit sef de scara de cand vecinii stiu ca esti fan halep? A da, asta e posibil. Ps. Prefer sa fiu(sau considerat) frustrat, decat pupator de dosuri si fan al unei infumurate!

ipocrizia la ea acasa! nici nu sti exact daca o urasti pentru ca este o persoana importanta, daca o urasti pentru ca este minoritara sau pentru ca ar fi infumurata! probabil pentru toate la un loc! altfel nu ai combina cu atat har toate frustrarile intr-un singur text! de fapt, nu sti in ce ordine te deranjeaza mai exact toate lucrurile astea! iti zic eu, o urasti pentru ca e machidoanca, sa nu stai acu` sa pierzi vremea, analizandu-ti ura! nu stiu ce mama dracu` aveti voi cu machidonii, pentru ca am dubii ca din cauza lor viata ta e de ***, ca ai un loc de munca platit cu salariul minim pe economie si care nu iti aduce nici o satisfactie, ca prietena/nevasta ta nu are pic de imaginatie in pat, ca economia merge prost, etc etc! ar trebui sa fim mandrii cu totii pentru cei pe care ii avem indiferent de etnie, dar mai vine cate un *** ca tine sau sexilian care se cred buricul universului doar pentru ca ei "au ales" sa se nasca romani! sper ca ai priceput ironia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Martie 2018, 07:21

Intre timp Wozniacki a ratat calificarea in sferturi.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează